S23 FE alınır mı?

• Konuyu başlatan asmsrm
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 61
  • Görüntüleme 3.730
hâlâ parmak izi olmayan
iPhone 5 ile sektöre parmak izini ilk getiren Apple'dır. Hatta telif hakkı kendinin olduğu için Android cihazlara yıllarca parmak izi gelmedi. Ayrıten FaceID gibi bir teknolojisi var.

Siz Androidçiler kağıt üzerindeki özelliklere takıksınız fakat pratikte iOS'un daha stabil olduğunun herkes farkında. Android'in kağıt üstündeki süslü özelliklerinin hiçbirisi sürdürülebilir şeyler değil, fakat Apple sana senelerce güncelleme, stabillik sözü verir.

Şimdi gidin ve süslü özellikli 3 sene sonra beş para etmez cihazlara parayı verin.

iPhone 5 ile sektöre parmak izini ilk getiren Apple'dır. Hatta telif hakkı kendinin olduğu için Android cihazlara yıllarca parmak izi gelmedi. Ayrıten Face ID gibi bir teknolojisi var.

Siz androidçiler kağıt üzerindeki özelliklere takıksınız fakat pratikte IOS'un daha stabil olduğunun herkes farkında. Android'in kağıt üstündeki süslü özelliklerinin hiçbirisi sürdürülebilir şeyler değil, fakat Apple sana senelerce güncelleme, stabillik sözü verir.

Şimdi gidin ve süslü özellikli 3 sene sonra beş para etmez cihazlara parayı verin.

7yıl güncelleme desteği var :D AnTuTu Geekbench 2 testlerine de bakmanı öneririm
Üstüne iPhone daha pahalı.

AnTuTu Geekbench 2 testlerine de bakmanı öneririm
Benchmark puanı benim için hiçbir anlam ifade etmiyor ki dostum. Benim için stabillik önemli. Şu anda bir çok Android cihaz zaten kağıt üzerinde iPhone'dan üstün fakat örnek veriyorum daha iPhone 7'deki stabilliği hangi orta seviye cihaz yakaladı? 2016 telefonu bu. Uyanın artık.

Dostum arada kaynadi gitti buyuk ihtimalle mesajim da Nothing Phone 2a bak derim. Hem temiz bir arayuzu var hem de batarya konusunda cok iddiali tanitti firma urunu. On siparise ozel kulaklik da veriyormus. Ben gecen 1 modelini babama aldim arayuzu cok hosuma gitti, o eski OnePlus havasini veriyor.
Yeni çıkmış, adı sanı duyulmamış telefon markaları düşünmüyorum hocam.

iPhone 5 ile sektöre parmak izini ilk getiren Apple'dır. Hatta telif hakkı kendinin olduğu için Android cihazlara yıllarca parmak izi gelmedi. Ayrıten FaceID gibi bir teknolojisi var.

Siz Androidçiler kağıt üzerindeki özelliklere takıksınız fakat pratikte iOS'un daha stabil olduğunun herkes farkında. Android'in kağıt üstündeki süslü özelliklerinin hiçbirisi sürdürülebilir şeyler değil, fakat Apple sana senelerce güncelleme, stabillik sözü verir.

Bir de 250 megapikselleri, 16GB ramleri var bunlarla övünürler. Çok sığ düşünüyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı