S23 FE alınır mı?

ultramen

Picopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Yakında telefon alacağım ve kararımı S23feden verdim gibi. Gerek kamera gerek güncellik performans olarak. Fakat Samsung sitesinde batarya ve ısınma gibi sorunların olduğunu yazan kullanıcılar vardı. Bu telefonu kullanan arkadaşlar tecrübelerini yazarsa sevinirim. Bir de genel olarak cihazı artı ve eksi özellikleriyle değerlendirebilir misiniz? Ayrıca telefonun aldığımda 4-5 yıl kullanacağım bu sürede beni üzer mi sorun çıkarır mi?

Bence alınabilir bir cihaz ancak biraz kalın ve ağır bence. Ekran çerçeve oranı da seriye pek yakışmıyor. Onun dışında bence güzel bir cihaz, alınabilr.
Keşke s22 gibi olsaymış, müthiş telefon s22 görünüş ve tutuş olarak.

Merhaba arkadaşlar. Yakında telefon alacağım ve kararımı S23feden verdim gibi. Gerek kamera gerek güncellik performans olarak. Fakat Samsung sitesinde batarya ve ısınma gibi sorunların olduğunu yazan kullanıcılar vardı. Bu telefonu kullanan arkadaşlar tecrübelerini yazarsa sevinirim. Bir de genel olarak cihazı artı ve eksi özellikleriyle değerlendirebilir misiniz? Ayrıca telefonun aldığımda 4-5 yıl kullanacağım bu sürede beni üzer mi sorun çıkarır mi?

İlk 1 hafta 10 gün ısınma oluyor daha sonra normale dönüyor batarya konusunda da sadece video izleyerek ekran süreleri 9 saati geçiyor, kamera, sosyal medya ve basit oyunlarla geçen bir kullanımda ise 7.30-8 saat arası bir ekran kullanım süresi veriyor test 120 Hz ve Wi-Fi bağlıntısı üzerinden test edildi.
Kısacası alınır.

Bataryasının 120Hz de 4-5 saat gittiği söyleniyor. 4-5 yıl içinde azalacak pil sağlığı ile gün içinde bir veya birkaç defa şarj ihtiyacı oluşuyor. Tabii garanti pil değişimi yapmazsa. Yaparsa sıkıntı yok. S21 cihazımı öyle kullanıyorum.

Bence alınmaz aynı cihaz abimde de vardı ve 3 hafta kullanabıldı sadece ilk haftalarda bile inanılmaz ısınıyordu ve günlük kullanımda bile rahatsız edici bir ısısı vardı sonra 2.ele koyup S23 aldı alacaksanız S23 alın hem Snapdragon işlemci ile kullanıyorsunuz tahminen Exynos'dan kaynaklı ısınıyor.

İlk 1 hafta 10 gün ısınma oluyor daha sonra normale dönüyor batarya konusunda da sadece video izleyerek ekran süreleri 9 saati geçiyor, kamera, sosyal medya ve basit oyunlarla geçen bir kullanımda ise 7.30-8 saat arası bir ekran kullanım süresi veriyor test 120 Hz ve Wi-Fi bağlıntısı üzerinden test edildi.
kısacası alınır.

Hep 120Hz kullanana biri değilim 60Hz de kullansam ekran süreleri 9-10 saat olur mu? Bataryanın ve ısının optimize olması kaç gün sürüyor.

Ben kullanıyorum tek eksisi pili hızlı bitiyor ve telefon bi' tık fazla ısınıyor. Eski telefonum bu kadar ısınmıyordu bu telefonu aldığımda çok sıcak gelmişti ama artık alıştım o kadar sıcak gelmiyor fakat esasında ısınıyor.

Bunlar hariç eksisini ben göremedim.

Ben kullanıyorum tek eksisi pili hızlı bitiyor ve telefon bi' tık fazla ısınıyor. Eski telefonum bu kadar ısınmıyordu bu telefonu aldığımda çok sıcak gelmişti ama artık alıştım o kadar sıcak gelmiyor fakat esasında ısınıyor.

Bunlar hariç eksisini ben göremedim.

Pili kaç saat ekran süresi veriyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı