S23 FE mi S23 mü?

• Konuyu başlatan rybaz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 1.190
Bütçe
20000-30000
S23 FE kullanıyorum, ilk çıktığında lansmanda öğrenci inidirimli 19500'e (2500 TL de çek verdiler) aldım. Fiyatına göre aşırı iyi bir telefondu. Fakat şimdi fiyat değiştiği için mantıklı mı bilmiyorum. Telefon gayet iyi, biraz büyük ve ağır.

S23 FE;
  • Batarya kapasitesi daha yüksek.
  • Ekranı %9 daha geniş.

S23;

-%15 daha hızlı işlem yapar.
-Daha iyi çözünürlüklü video.
-Daha iyi indirme hızı.
-%14 daha ince.
-%25 daha hafif.
-%20 daha iyi ön kamera.

Özellikleri uydurmadım, tamamen test edilmiş gerçek verilerin sonuçları.

İki cihaz arasında yaklaşık 7000TL fiyat farkı var. S23 FE yerine S23 almaya değer mi?

Bütçede problem yok ise S23 almak işlemci konusunda özellikle değer. Ama S23 FE de fiyatını hak edecek telefonlardan biri. Ama tabii bütçe sıkıntısı olmadığı takdirde S23 FE almanın bir anlamı yok.

S23 FE kullanıyorum, ilk çıktığında lansmanda öğrenci inidirimli 19500'e (2500 TL de çek verdiler) aldım. Fiyatına göre aşırı iyi bir telefondu. Fakat şimdi fiyat değiştiği için mantıklı mı bilmiyorum. Telefon gayet iyi, biraz büyük ve ağır.
Şuan 23 bin TL civarına satılıyor. Samsung'un kendi sitesinde öğrenci indirimiyle daha ucuzdu galiba ama şuanda öğrenci indirimi kısmında telefonları göremiyorum tablet, televizyon falan var ama telefon yok. Ayrıca büyüklük olarak şuanda kullandığım telefonla neredeyse aynılar sadece S23FE daha kalın.
Değer.
Exynos çöpü bile almamak için yeterli bir neden.
Burada bir konuda okumuştum S23FE'deki Exynos 2200 S22'deki ile aynı değilmiş ısınma sorunu yokmuş.
Bütçede problem yok ise S23 almak işlemci konusunda özellikle değer. Ama S23 FE de fiyatını hak edecek telefonlardan biri. Ama tabii bütçe sıkıntısı olmadığı takdirde S23 FE almanın bir anlamı yok.
Bütçe sorunum yok sadece aradaki farka değer mi merak ediyorum.

Şu an 23 bin TL civarına satılıyor. Samsung'un kendi sitesinde öğrenci indirimiyle daha ucuzdu galiba ama şu anda öğrenci indirimi kısmında telefonları göremiyorum tablet, televizyon falan var ama telefon yok. Ayrıca büyüklük olarak şu anda kullandığım telefonla neredeyse aynılar sadece S23FE daha kalın.

Burada bir konuda okumuştum S23FE'deki Exynos 2200 S22'deki ile aynı değilmiş ısınma sorunu yokmuş.

Bütçe sorunum yok sadece aradaki farka değer mi merak ediyorum.

Değer en önemli farklardan biri işlemci zaten. Onun dışında çok da önemli değil tabii. S22 de Snapdragon 8 gen 1 olduğu için farklı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı