S23 FE şarjdayken ısınıp yavaşlıyor

0muhammed00

Hectopat
Daha fazla  
4 gün önce S23 FE cihazını satın aldım, yanında da orijinal 25W şarj adaptörü satın aldım. Telefon ısınıyor ve ısınınca önce şarj etme yavaşlıyor sonra da şarjda iken pil seviyesi düşüyor, acaba kendini korumaya vs. alıyor bilgisi olan var mı? Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
4 gün önce S23 FE cihazını satın aldım, yanında da orijinal 25W şarj adaptörü satın aldım. Telefon ısınıyor ve ısınınca önce şarj etme yavaşlıyor sonra da şarjda iken pil seviyesi düşüyor, acaba kendini korumaya vs. alıyor bilgisi olan var mı? Şimdiden teşekkür ederim.

Şarjdami kullanıyorsunuz?

Yüzde 20-80 arasında hızlı şarj yaptığı için, ısınır genelde. Yüzde 80'den sonra isinmamasi lazım. Yüzde 80'den sonra soğumaya başlıyor mu?

"Şarjda pil seviyesi düşüyor", bence normal bir durum değil. 25Win yetmeyeceği ne olabilir de şarj seviyesi düşer ki?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı