kuzeysdadsa
Hectopat
Evet arkadaşlar yeni aldım Samsung S23 FE 5 aylık falan. Sizce Apple 13 almaya değer mi?
Evet arkadaşlar yeni aldım Samsung S23 FE 5 aylık falan. Sizce Apple 13 almaya değer mi?
açıkçası apple daha hoş geliyor gözüme ondan.Neden değiştirme gereği duyuyorsun?
ama bunun da kamerası gayet iyiNeden değiştirme gereği duyuyorsun?
Kankam sen iPhone 13'den geçiş yapmadın mı?Evet arkadaşlar yeni aldım Samsung S23 FE 5 aylık falan. Sizce Apple 13 almaya değer mi?
aynen kanka 13 ten geçtim. de apple bir farklı geldi o yüzden alışıyorum buna da ama öyle bir sormak istedim senin yazman daha iyi olduKankam sen iPhone 13'den geçiş yapmadın mı?
Kankam, kendimde yaklaşık 10 yıl android(xiaomi serisi) kullanıyordum. Bu sene İOS'a geçtim. Memnunum gayet iyi. Ama bir sonraki cihazımı Samsung alacağım. Samsung'da kal bence. Daha masrafsız bir marka bana kalırsa.aynen kanka 13 ten geçtim. de apple bir farklı geldi o yüzden alışıyorum buna da ama öyle bir sormak istedim senin yazman daha iyi oldu
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.