S23 FE vs iPhone 13

Telefon alacağım, ikisi arasında kaldım. Hangisi daha iyi? Şimdiye kadar Android kullandım bu arada. Veya düz S23 alabilirim, tavsiyeniz nedir?

Şu an aktif olarak 13 kullanıyorum. Bataryası rahat Apple Watch'ım olmasına rağmen 1 günü çıkarıyor. Kamera kısmı zaten muazzam çok güzel çekiyor. Zaten iOSa özel uygulama animasyonları olsun iPhone her zaman önde zaten bir kere iPhone kullanırsanız onu fark edeceksiniz. Hz kısmında bundan önce S22 kullandım ama 120 Hz di galiba yanlış hatırlıyoda olabilirim. Bana bir fark hissettirmedi 60 Hz olmasına rağmen ekranı gayet akıcı. Samsung alacaksanız S23FE gayet iyi bir model ama bataryasının kötü olduğuna dair şeyler okudum ama kullanmadım bilmiyorum. Ekran kasa oranı çok kötü bildiğin siyah şerit geçiyor. Kamera olarak da ben pek beğenemedim elektronik mağazalara baktığımda. Bence bir kere Apple cihaz deneyebilirsin zaten beğenmezsen piyasa olarak da çok zarar etmeden satabilirsin böyle bir artısı daha var. Bir de 13 daha fazla güncel kalacak bir cihaz şu an 11 bile iOS 26'yı alacak diye düşünürsek 3 yıl daha güncelleme gelecek ana güncelleme olarak S23 FE de ise bu süre 2 sene çünkü 4 yıl güncelleme sözünden üstüne 2 yıl geçmiş.

Kamera, batarya, hızlı şarj ve RAM artısı için Honor 200 Pro var ancak güncelleme desteği epey azaldı. Diğer seçenekte performans, güncelleme desteği ve kasa artısıyla S24 FE. Önceliğiniz neydi?

Android tercih edeceksem, S serisi bir cihaz almak istiyorum. S23 FE arkadaşım aldı gayet memnun, oradan aklıma takıldı onu mu alsam diye.

S24 FE var hocam bütçenizde.

Geri
Yukarı