S23 FE vs POCO F5

Bugünlerde herkes aynı cevabı veriyor.
POCO F5 nasıldır diye.
Herkes de otomatig bağlamış gibi aynı cevabı veriyor.
Oyun oynayacaksın F5 yoksa Samsung al diye.
Bütün cevap tornadan çıkmış gibi hep ayni.
evet ben de bunu diyecektim. Kim sadece oyun oynuyor ki? Bugün oynamıyorsam yarın oynayabilirim ayrıca. Genel deneyim açısından sordum ben soruyu.
Yoksa işlemci ve batarya yönünden F5'in daha iyi olduğunu ben de biliyorum.

evet ben de bunu diyecektim. Kim sadece oyun oynuyor ki? Bugün oynamıyorsam yarın oynayabilirim ayrıca. Genel deneyim açısından sordum ben soruyu.
Yoksa işlemci ve batarya yönünden F5'in daha iyi olduğunu ben de biliyorum.
Sadece oyun oynama değil, arada sırada bir şeyler oynayan vs biri iseniz s23 fe alın ama anlamda ağır oyunları uzun saatlerce oynayan biri iseniz f5.

Arkadaşlar ikisi arasında kaldım. S23 FE'yi indirimli alacağım. 256 GB olanı 21.300 TL'ye geliyor.
POCO F5 ise kabaca 18.000 TL.
S23 FE ekran çerçeve oranı açısından kötü. İşlemcisi de POCO F5'in işlemcisinden kötü. Fakat kamera, güncelleme desteği ve arayüz açısından daha iyi.
POCO F5 işlemci, ekran çerçeve oranı açısından daha iyi fakat güncelleme konusu belirsiz. Ayrıca kamerası da S23 FE'den açık ara geride gibi duruyor ve POCO arayüzü güzel değil bence.

Bunlara ek olarak S23 FE daha şık bir cihaz gibi. Kararsızım!

Bir de POCO F5 IP53, S23 ise IP68 sertifikasına sahip. Bir kez telefon ile su sorunu yaşadığımdan bu da kafamda soru işareti oluşturuyor.

arkadaş konuyu kafam netleşsin diye açtım daha da karıştı

S23 FE şahsi düşüncem FE serisini bitiren cihaz oldu. Cihaz bir amiral gemisinden çok Turbo'lu şahin'e benziyor adeta A54'ün sadece işlemcisi değiştirilmişi gibi. POCO F5 alın diyemem ancak S23 FE almayın diyebilirim. Şahsen tek derdim güncelleme desteği ve ortalama bir kamera performansı ise gider yarı fiyatına A34 alırdım.

S23 FE şahsi düşüncem FE serisini bitiren cihaz oldu. Cihaz bir amiral gemisinden çok Turbo'lu şahin'e benziyor adeta A54'ün sadece işlemcisi değiştirilmişi gibi. POCO F5 alın diyemem ancak S23 FE almayın diyebilirim. Şahsen tek derdim güncelleme desteği ve ortalama bir kamera performansı ise gider yarı fiyatına A34 alırdım.
evet böyle sert yorumlar istiyorum teşekkürler

Evet aynen. A34 ile tipi ve kalınlığı bile aynı. Kaba kötü dizaynlı cihazlar. Bende de A34 var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı