S23 FE vs POCO F5

Kusura bakmayın karıştırdım.

Samsungun One ui sistemi pocodan daha iyi. f5 güzel cihaz lafım yok ama kamera konusunda s23 fe daha iyi olduğunu düşünüyorum.
Samsung'un arayüzü daha iyi, S23 FE'ni kamerası daha iyi, ayrıca 4 yıl güncelleme garantisi var. Xiaomi sadece amiral gemisi telefonlarına 3 yıl android güncellemesi veriyor. F5 muhtemelen 2 yıl alacak.

Ana ve yardımcı kameraların ortalama kalitede olması senin için yeterliyse POCO F5 gayet güzel cihaz. Hem hızlı şarj 67W kutu içeriğinden çıkıyor, hem ekranı 12-bit, hem de ekran süresi S23 FE'ye göre daha fazla. S23 FE'nin alınabilirliğinde 3 kilit nokta var: 1) OneUI stabilitesi MIUI'a göre daha iyi. 2) Ana ve yardımcı kameralar daha iyi. 3) 4 yıl Android 5 yıl güvenlik güncelleştirmesi alacak.

Yalnız POCO F5 için söyleyebileceğim bir eksi var, flickering değeri 120 Hz. Bu biraz kötü bir değer.

Ana ve yardımcı kameraların ortalama kalitede olması senin için yeterliyse POCO F5 gayet güzel cihaz. Hem hızlı şarj 67W kutu içeriğinden çıkıyor, hem ekranı 12-bit, hem de ekran süresi S23 FE'ye göre daha fazla. S23 FE'nin alınabilirliğinde 3 kilit nokta var: 1) OneUI stabilitesi MIUI'a göre daha iyi. 2) Ana ve yardımcı kameralar daha iyi. 3) 4 yıl Android 5 yıl güvenlik güncelleştirmesi alacak.

Yalnız POCO F5 için söyleyebileceğim bir eksi var, flickering değeri 120 Hz. Bu biraz kötü bir değer.
ne derseniz deyin Poco F5 hafif ve büyük ekranıyla s23FEyi tokatlar. hem günlük kullanım hem oyun hem fiyat Poco F5 daha mantıklı bana göre. hem 1920Hz karartma var göz koruma için yani ekran gerçekten iyi cihaz kamera hariç genel olarak üzmeyecektir

Pocof5 kamera olarak kötü, S23Fe ekrandaki kalın çerçeve, işlemci ve pil süresi olarak pocof5 ten kötü. Size bu iki telefonun birleşimi cihaz önermeme nedersiniz? Realme gt2 pro. 21k fiyatı. Işlemcisi snapdragon 8gen1, kamerası pocof5 ten daha iyi. Düşünün derim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı