S23 FE'den iPhone 13'e geçmeye değer mi?

Bütçe
34000

hed.1

Decapat
Daha fazla  
Yaklaşık 1 yıl 3 aydır S23 FE kullanıyorum. Memnun olmadığım şeyler ön kamera ve kamera doygunluğu cok fazla. Onun harıcı memnun olmadığım çok bir nokta yok ama bunlar gerçekten cok rahatsız ediyor beni. Arkadaşlarda bulunan iPhone 13'ü incelediğimde kamerası her konuda S23 FE'den daha iyi ekranda ise iPhone 13 60 Hz oldugu için S23 FE kadar akıcı bir deneyim sunmuyor. Bu değişime değer mi? Hangi konularda performans artışı, hangi konularda performans kaybı yaşarım?

Yaklaşık 1 yıl 3 aydır S23 FE kullanıyorum. Memnun olmadığım şeyler ön kamera ve kamera doygunluğu cok fazla. Onun harıcı memnun olmadığım çok bir nokta yok ama bunlar gerçekten cok rahatsız ediyor beni. Arkadaşlarda bulunan iPhone 13'ü incelediğimde kamerası her konuda S23 FE'den daha iyi ekranda ise iPhone 13 60 Hz oldugu için S23 FE kadar akıcı bir deneyim sunmuyor. Bu değişime değer mi? Hangi konularda performans artışı, hangi konularda performans kaybı yaşarım?

S24 var 34 bin civarlarında. Xiaomi 14T Pro falan da var.

iPhone ile çektiğiniz resim ile Samsung'da çektiğiniz resimleri Apple Studio Display tarzı bir ekranda karşılaştırıp öyle geçin. Bu mantıklı bir geçiş değil çünkü.

O bütçede 14T Pro, S24 Plus ve Honor 400 Pro var ve daha mantıklı olurlar iPhone 13'e göre. Geçeceksen bunlardan birine geçmeni öneririm.

S24+'ı bende düşündüm ama kamera doygunluğu konusu aklıma çok takılıyor çoğu Samsung'da olduğu gibi gerçeklikten çok bir tık renkli çekeceği için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı