S23 mü iPhone 15 mi?

Boyut olarak S23'ün ekranından daha iyi bir ekran görmedim. Ne çok büyük ne çok küçük eskiden dev gibi A02 ekranı kullanıyormuşum. Düz 15 almak bence çok da akıl karı değil zaten. S23 14 Pro'nun rakibi diye biliyorum bir de. Yani seçim size kalmış ama Android'te özgürlük var. İstediğin gibi uygulama modifiye etmek çok güzel bir şey. En basit örneği YouTube Revanced ve Spotify. Boş bir üyeliğe aylık 60TL vermeye gerek yok.

Bahsettiğim Spotify'da Android oyun club Premium'u değil. XManager'ı araştırıp görebilirsiniz. Kısacası Android'te huzur var bana göre.
Çok teşekkür ederim hocam sanırım Android'den devam edeceğim.

Şu bile 15 almamak için bir neden. S23 hayırlı olsun.
Teşekkürler.

S23 Ultra alabilirsiniz. :) iPhone cihazdan kat kat daha iyidir, tavsiye ederim. S23 bile iPhone 14'e denk, öyle düşünün.

S23 Ultra alabilirsiniz. :) iPhone cihazdan kat kat daha iyidir, tavsiye ederim. S23 bile iPhone 14'e denk, öyle düşünün.
Hocam değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim fakat konumda belirttiğim gibi boyut çok büyük bir kriter benim için.

Fiyattan bağımsız bakılırsa net iPhone15. Bunun tartışılacak tarafı yok.
Yaşadığımız kura göre fiyata bağımlıyız biraz hocam. Haksız mıyım? 😅

Neden iphone'a 51k veriyorsunuz da Samsung cihaza 34k? 😀
Bilmiyorum hocam öneri almak için sizlerin huzurunda sormak istedim bu soruyu.

Bunun tartışılacak tarafı yok.

Neden tartışılacak tarafı yok? Siz körü körüne fanboyluk yapmaya devam ettiğiniz sürece rakipleri iyi cihaz çıkarıyorken aynı cihazı size bir değil, bin sefer bile satar.

boyut çok büyük bir kriter benim için.

Boyuttan kastınız depolama alanı mı? Anlayamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı