Hocam kucuk boyut istediginiz icin s24 tercih etmenizi oneririm, acikcasi iphone 15 yakinimda var arada bende kurcaliyorum, garip bir sekilde isiniyor ve hic elimde 55.000tllik cihaz varmis gibi hissetmiyorum. Arkadaslarin dedigi gibi sirf elma icin o paraya gerek yok, artik eski kisa sure guncelleme veren Samsung yok, One UI ile birlikte de yavaslama sorunu cozuldu.Hocam değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim fakat konumda belirttiğim gibi boyut çok büyük bir kriter benim için.
Yaşadığımız kura göre fiyata bağımlıyız biraz hocam. Haksız mıyım?
Bilmiyorum hocam öneri almak için sizlerin huzurunda sormak istedim bu soruyu.
@Galaxes, anlıyorum. Dediğim gibi S serisi beklentisini karşılayacaktır. IPhone'a sırf adı olduğu için fazlasıyla para vermeye gerek yok.
Ekran boyutu olarak hocam. 6.1" çok ideal benim için.Neden tartışılacak tarafı yok? Siz körü körüne fanboyluk yapmaya devam ettiğiniz sürece rakipleri iyi cihaz çıkarıyorken aynı cihazı size bir değil, bin sefer bile satar.
Boyuttan kastınız depolama alanı mı? Anlayamadım.
Teşekkürler hocam.O zaman düşünülecek bir şey yok. Paran çok ise iPhone 15 alırsın, kısıtlı ise s23.
Teşekkürler hocam.@Galaxes, anlıyorum. Dediğim gibi S serisi beklentisini karşılayacaktır. iPhone'a sırf adı olduğu için fazlasıyla para vermeye gerek yok.
Teşekkürler hocam.@Galaxes, anlıyorum. Dediğim gibi S serisi beklentisini karşılayacaktır. iPhone'a sırf adı olduğu için fazlasıyla para vermeye gerek yok.
Teşekküler hocam. Tekrardan düşüneceğim S24'ü. 15'i tamamen eledim.Hocam kucuk boyut istediginiz icin s24 tercih etmenizi oneririm, acikcasi iphone 15 yakinimda var arada bende kurcaliyorum, garip bir sekilde isiniyor ve hic elimde 55.000tllik cihaz varmis gibi hissetmiyorum. Arkadaslarin dedigi gibi sirf elma icin o paraya gerek yok, artik eski kisa sure guncelleme veren Samsung yok, One UI ile birlikte de yavaslama sorunu cozuldu.
Sosyal medyada efekt kullanımın video story atmak gibi alışkanlıkların varsa düz 13 fiyatını en çok hak eden cihazdır.Her ikisi için de hocam.
O sırada IPA servisleriBenim için IPhone'a istediğin APK'yı yükleyememe Apple'ı eliyor direkt zaten.
Teşekkürler hocam.@morgause, mantıklı hareket olur. Şimdiden hayırlı olsun.![]()
Sosyal medyada efekt kullanımın video story atmak gibi alışkanlıkların varsa düz 13 fiyatını en çok hak eden cihazdır.
16'yı beklemeye değer düz 15 düşünüyorsan da.
Tüm bunların dışında sosyal medyaya kaliteli reels, story atmak gibi dertlerin yoksa her ne kadar bedava verseler bile kullanmayacağım S23 fp açısından standart kullanıcı için çok daha mantıklı.
Zaten halihazırda renk paleti berbat olan S23 İnstagram'da tamamen iğrenç bir hal alıyor.
Eki Görüntüle 2287470
Eki Görüntüle 2287472
Videoda FPS drop yiyor bu arada izlemek istersen
Eki Görüntüle 2287474Eki Görüntüle 2287475
Renk paleti gruptan ayrıldı.
O sırada IPA servisleri![]()
Sosyal medyada efekt kullanımın video story atmak gibi alışkanlıkların varsa düz 13 fiyatını en çok hak eden cihazdır.
16'yı beklemeye değer düz 15 düşünüyorsan da.
Tüm bunların dışında sosyal medyaya kaliteli reels, story atmak gibi dertlerin yoksa her ne kadar bedava verseler bile kullanmayacağım S23 fp açısından standart kullanıcı için çok daha mantıklı.
Zaten halihazırda renk paleti berbat olan S23 İnstagram'da tamamen iğrenç bir hal alıyor.
Eki Görüntüle 2287470
Eki Görüntüle 2287472
Videoda FPS drop yiyor bu arada izlemek istersen
Eki Görüntüle 2287474Eki Görüntüle 2287475
Renk paleti gruptan ayrıldı.
O sırada IPA servisleri![]()
Gerçekten merak ettim neymiş bu ekstra sağladığı "özgürlük"? açıklar mısın?İstediğin kadar servis olsun hocam. Hiçbir şekilde Android'teki özgürlük IOS'ta yok. Bu kesin zaten.
Yukarıda belirttim 2 örnekle.Gerçekten merak ettim neymiş bu ekstra sağladığı "özgürlük"? açıklar mısın?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.