S23 Plus şarj hızlı bitiyor

Yok hocam normal bence bu telefonun pili rezalet çünkü herkes şikayetçi.
8 Ay oldu alalı.

Hocam 1,5 ay oldu kullanıyorum pilinden o kadar şikayetçi değilim, ama tabii video çekerim resim çekerim sosyal medya şeklinde takılan birisiyim dışarıda pek elime alamam video resim çekmek dışında bu şekilde bir günü çıkarıyorum genelde. Fanboy yorumu değil benim önceden A5 2017 vardı onun pil buna göre iyiydi ama performans kamera bambaşka tabii.

Hocam 1,5 ay oldu kullanıyorum pilinden o kadar şikayetçi değilim, ama tabii video çekerim resim çekerim sosyal medya şeklinde takılan birisiyim dışarıda pek elime alamam video resim çekmek dışında bu şekilde bir günü çıkarıyorum genelde. Fanboy yorumu değil benim önceden A5 2017 vardı onun pil buna göre iyiydi ama performans kamera bambaşka tabii.
Ya açıkçası benim şuan bu kadar kötü görmemin sebebi 13 pro max ten geçmemden kaynaklı bence. Onun pil bitmiyordu adeta ilk aldığımda baya şaşırmıştım.
Fazla merak iyi değil diye boşa dememişler ne diye bunu aldıysam :d. Ultra alaydım keşke.

Ya açıkçası benim şu an bu kadar kötü görmemin sebebi 13 Pro Max'ten geçmemden kaynaklı bence. Onun pil bitmiyordu adeta ilk aldığımda bayağı şaşırmıştım.
Fazla merak iyi değil diye boşa dememişler ne diye bunu aldıysam :d. Ultra alaydım keşke.

Ultra da çok büyük hocam anca kadın olup çanta taşımak lazım onu kullanmak için ve çok ağır bir de Ultra cihazlar. Hızlı şarj kullanıyorsan tamamen hızlı şarjı kapatmanı öneririm pil korumayı kapat 15-100 arası şarj et birkaç gün böyle kullan, adaptif güç tasarrufunu açabilirsin çift tıklamayla açılma gibi ele alınca açılma gibi özellikleri kapatabilirsin fark edecektir. İşlme hızını optimizede tut. 120Hz de kullanmak sana kalmış 1 saat fark ediyor ekran süresinde. Akıllı önerileri kapatabilirsin Samsung health işine yaramıyorsa kapatabilirsin. Diyeceklerim bu kadar bunlar umarım işine yarar.

Ultra da çok büyük hocam anca kadın olup çanta taşımak lazım onu kullanmak için ve çok ağır bir de Ultra cihazlar. Hızlı şarj kullanıyorsan tamamen hızlı şarjı kapatmanı öneririm pil korumayı kapat 15-100 arası şarj et birkaç gün böyle kullan, adaptif güç tasarrufunu açabilirsin çift tıklamayla açılma gibi ele alınca açılma gibi özellikleri kapatabilirsin fark edecektir. İşlme hızını optimizede tut. 120Hz de kullanmak sana kalmış 1 saat fark ediyor ekran süresinde. Diyeceklerim bu kadar bunlar umarım işine yarar.
13 Pro Max i satmamın sebebi boyut ve ağırlıktı zaten ama sonradan aslında dediydim büyüktü felan ama iyiydi :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı