S23 Roblox oynarken aşırı ısınıyor

Akitawz

Centipat
Daha fazla  
Merhaba ben S23 kullanıyorum Roblox'ta ayarları Full'e çektikten sonra blox fruits girdiğimde 10 dakika sonra Game boosterda yüksek sıcaklık gösteriyor + telefon alev gibi yanıyor Brawl Stars'ta falan çok fazla olmuyor ama ortalama ısının üstüne çıkıp çıkmadığını veya aşırı ısınma sorunu olup olmadığını nereden anlayabilirim? Teşekkürler.

Merhaba ben S23 kullanıyorum Roblox'ta ayarları Full'e çektikten sonra blox fruits girdiğimde 10 dakika sonra Game boosterda yüksek sıcaklık gösteriyor + telefon alev gibi yanıyor Brawl Stars'ta falan çok fazla olmuyor ama ortalama ısının üstüne çıkıp çıkmadığını veya aşırı ısınma sorunu olup olmadığını nereden anlayabilirim? Teşekkürler.

Roblox telefonları zorlayan bir oyun zaten grafikleri biraz düşürürseniz ısınma problemi ortadan kalkacaktır

Blox fruit zaten ağır bir oyun ısınması normal. Telefonun altına basit bir fan koymanız veya soğuk bir torba koymanız bile yeterlidir.

Roblox çok normal telefonda optimizasyonu berbat ötesi

Roblox mu telefonları zorlayan oyun? S3 mini de bile oynanır Roblox. Telefon kaç derece oluyor oynarken?
Evet roblox telefonları zorlamaz içindeki oyunlar telefonu zorlar. Blox fruitte bunlardan biridir 😊

Yasağım vardı da kusura bakmayın yazamadım. Soru işaretini yanlış kullanmışım her neyse. Bu sefer MM2 girdim 6.30 dk boyunca oynadım 41,5 dereceydi yine fulledim. Sizce iyi mi?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı