Dijital Sağlık uygulamasında verileri izleyebileceğiniz bir kısım var. Widget olarak ana ekrana ekleyin. Her şarj ettiğinizde ise widgetin sağ alt köşesinde yenileme simgesi var. Ona basın ve sıfırlayın.Ölçümü nasıl sıfırlıyorsunuz?
Dijital Sağlık uygulamasında verileri izleyebileceğiniz bir kısım var. Widget olarak ana ekrana ekleyin. Her şarj ettiğinizde ise widgetin sağ alt köşesinde yenileme simgesi var. Ona basın ve sıfırlayın.Ölçümü nasıl sıfırlıyorsunuz?
@Razor1 abartı değil. Kendim kullanıyorum her şey açık hücresel de dahil ona rağmen en yoğun kullanımda 6 saat, ortalama 7, normal kullanımda 8 saate kadar görebilirsiniz. Profilimde paylaşmıştım bakabilirsiniz.
Evet. Aldınız mı hocam en son?Tüm güncellemeleri yapıyor musunuz?
Teşekkür ederim. %0'a gelene kadar bakıyorum demişsiniz ancak %0'a kadar beklemek zararlı değil mi?Dijital Sağlık uygulamasında verileri izleyebileceğiniz bir kısım var. Widget olarak ana ekrana ekleyin. Her şarj ettiğinizde ise widgetin sağ alt köşesinde yenileme simgesi var. Ona basın ve sıfırlayın.
Ekran süresi verilerini almak için yaptığım ufak bir testti diyebilirim. Kafam ne zaman eserse o zaman şarja takıyorum aslında. Çok takılmıyorum bu duruma.Teşekkür ederim. %0'a gelene kadar bakıyorum demişsiniz ancak %0'a kadar beklemek zararlı değil mi?
Anladım teşekkür ederim. İyi geceler.Ekran süresi verilerini almak için yaptığım ufak bir testti diyebilirim. Kafam ne zaman eserse o zaman şarja takıyorum aslında. Çok takılmıyorum bu duruma.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.