Çözüldü S23 Ultra iadesine sigorta da sayılır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MusabK

Centipat
Arkadaşlar ben Vatan'dan S23 Ultra aldım. İade etmek istiyorum ama ona ve Galaxy Watch 6 ya sigorta yapmıştım acaba iade edersem sigorta da iadeye sayılır mı veya sigortayı başka bir telefona aktarabilir miyim? Yardım ederseniz hoş olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Arkadaşlar ben Vatan'dan S23 Ultra aldım. İade etmek istiyorum ama ona ve Galaxy Watch 6 ya sigorta yapmıştım acaba iade edersem sigorta da iadeye sayılır mı veya sigortayı başka bir telefona aktarabilir miyim? Yardım ederseniz hoş olur.

Düşündüğünüzün aksine sigorta iadesi daha kolay. Sigorta iadesinde 7 gün yasal cayma hakkınız var, her türlü iade edersiniz ama telefonu iade edebilir misiniz bilemedim.

Telefonu mağazadan aldıysanız iade almak zorunda değiller, müşteri memnuniyeti için belki iade alırlar hocam.

Telefonu iade etmeseniz bile, kesinlikle sigortayı iptal ettirin. Şartlarını okursanız, tüketici avantajına hiçbir maddesi yok. Telefon bozulduğunda vatan sigortasına verirseniz, size faturanın yüzde 60 ı kadar kupon verip telefonu alacaklar. Aldıkları telefonu da tamir edip yenilenmiş diye satacaklar.

Düşündüğünüzün aksine sigorta iadesi daha kolay. Sigorta iadesinde 7 gün yasal cayma hakkınız var, her türlü iade edersiniz ama telefonu iade edebilir misiniz bilemedim.

Telefonu mağazadan aldıysanız iade almak zorunda değiller, müşteri memnuniyeti için belki iade alırlar hocam.

Telefonu iade etmeseniz bile, kesinlikle sigortayı iptal ettirin. Şartlarını okursanız, tüketici avantajına hiçbir maddesi yok. Telefon bozulduğunda vatan sigortasına verirseniz, size faturanın yüzde 60 ı kadar kupon verip telefonu alacaklar. Aldıkları telefonu da tamir edip yenilenmiş diye satacaklar.

Çözüm
Hocam aradan 3 hafta geçti bu durumda cayma hakkım var mı? (telefonda sorun vardı o yüzden iade edeceğim. Kabul etmezlerse tüketici hakları heyetine şikayet edeceğim yani o hallolur ama sigortadan emin değilim)

Hocam aradan 3 hafta geçti bu durumda cayma hakkım var mı? (telefonda sorun vardı o yüzden iade edeceğim. Kabul etmezlerse tüketici hakları heyetine şikayet edeceğim yani o hallolur ama sigortadan emin değilim)
Anladım hocam, sorun varsa telefonu iade edebilirsiniz. Sözleşmeyi detaylıca okumak lazım, böyle bir durumda iade hakkı tanınmış mı bilemedim.

Onun haricinde tüketici hakem heyetini ararsanız yardımcı olacaktır.

İade etme nedeniniz ne bende S23 FE iade ettim.
Hocam daha yeni gördüm hakkınızı helal edin. İade etme sebebim sınava hazırlanmam , verdikleri telefonun sorunlu olması (lensi kirli , S peni ses çıkarıyor)ve telefonun beklentilerimi karşılamaması . Onun yerine ders amaçlı bir tablet almayı düşünüyorum.

İade etme nedeniniz ne bende S23 FE iade ettim.
Siz neden iade etmiştiniz hocam merak ettim

Hocam daha yeni gördüm hakkınızı helal edin. İade etme sebebim sınava hazırlanmam, verdikleri telefonun sorunlu olması (lensi kirli, S Pen'i ses çıkarıyor)ve telefonun beklentilerimi karşılamaması. Onun yerine ders amaçlı bir tablet almayı düşünüyorum.

Siz neden iade etmiştiniz hocam merak ettim.

Bataryası çok az gidiyor nedense 3.30 4 saat ekran süresi çok az. Bir de 2 dakikalık bir video çektiğinde 2 gbtan fazla yer kaplıyor 256 almadığımada pişmanım. Umarım satıcı iade alır. Aksi takdirde zararına elden çıkartacağım satarak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı