S23 Ultra mı yoksa 14 Pro mu alınmalı?

Peki neden, ben 256 GB depolamanın bana o kadar uzun süre yetmeyeceğini düşünüyorum?

Az para vermiyeceğim sonuçta. Benim işimi en çok hangisi görürse onu alacağım.

256 GB'i sürekli 4K 60 FPS'de profesyonel videolar çekmiyorsanız kolay kolay doldurabileceğinizi sanmıyorum, ayrıca en kötü iCloud+ alırsınız, o kadar da pahalı bir şey değil.
 
Peki neden, ben 256 GB depolamanın bana o kadar uzun süre yetmeyeceğini düşünüyorum?

Az para vermiyeceğim sonuçta. Benim işimi en çok hangisi görürse onu alacağım.

Android'le beraber inanılmaz bir özgürlüğün var. Mesela güncelleme desteğin kesilse bile telefonu kullanmaya devam edebiliyorsun. Ayrıca içindeki işlemci çok güçlü olduğu için 5 6 yıl sonra da muhtemelen orta seviye bir telefonun performansını verecektir. iPhone tarafındaysa işler yine aynı fakat benim deneyimlerime göre güncelleme desteği kesildiği anda telefon ölüyor. S23 Ultra daha iyi bir kameraya sahip ve daha kullanışlı benim fikrimce.
 
1440x3088 ekran çözünürlüğü, 8K video çekebilme ve 45W hızlı şarj benim için daha cezbedici. Bu yüzden S23 Ultra tercih ederdim.
Fakat yanlış bilmiyorsam iPhone 14 Pro'nun işlemcisi minicik farkla daha iyi.
 
S23 Ultra çok farklı bir boyut. Kamera ekran artı olarak kalem. Kesinlikle S23 Ultra.
 
Merhaba bu yazın başında telefon alacağım ve bu telefonun üst seviye olmasını istiyorum. Üst seviye olduğundan dolayı bu telefonu uzun süreler kullanmayı düşünüyorum. (5+ yıl) o kadar götürür mü emin değilim fakat iPhone 6 şu anda da kullanılıyorsa o zaman niye alacağım bu telefon kullanılmasın.
S23 Ultra 512 GB ile 14 Pro 256 GB arasında kaldım. 14 Pro daha çok kafama yatıyor fakat 256 GB'nin o kadar uzun süreler yetmiyeceğini düşünüyorum, ya siz?

14 Pro 256 GB almanı tavsiye ederim. Kendim 14 Pro 128 GB kullanıyorum. Çok memnunum. Kamerada 48MP RAW, 2000NIT ekran parlaklığı gibi ciddi avantajlara sahip. S23 ultrada güzel bir cihaz olsa da benim tercihim 14 Pro olurdu.
 
İkiside üst düzey cihaz, ikiside işini görür.
Gerisi senin zevklerine kalıyor, büyük ekran seviyorsan s23 ultra, küçük ekran iPhone 14 pro.
Android seviyorsan s23 ultra, ios iPhone 14 pro.
Büyük 2k ekran ve kalem ilgi çekici özellikler olabilir.
iOS ise her zaman ki gibi yazılımı ile önde.
Kamera performansları benzer seviyede.
Depolama önemli diyorsan arada iki kat fark var zaten, hem fiyatı da biraz daha ucuz sanırım S23 ultranın.
Ben olsam daha büyük qhd ekran için s23 ultrayı tercih ederdim, birşeyler izlemek ve oyun oynamak daha zevkli olur, ayrıca kalemi de can sıkıldıkça kullanılabilir.
 
14 Pro'da pek çok pil şikayeti yapıldı. Ayrıca ısınma durumu da pek hoş değildi. Hele bugünkü fiyat farkları da göz önünde bulundurulduğunda kesinlikle S23 Ultra'nın en mantıklı ve en iyi cihaz olduğunu düşünüyorum.

Kendim 14 Pro kullanıyorum. Pilinden memnunum. Pilin çabuk bitme olayı AOD aktif olup çok fotoğraf çekersen evet bitiyor. Ama fotoğraf çekme olayını abartmadığın sürece günü her türlü çıkartıyor. Kesinlikle ısınma yok.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı