Oyun dışında deşhetül vahşet bir cihazdır.
Isınma sorunundan bahsediyorsan her telefon oyunda ısınıyor S23 Ultra 120FPS sunan üst düzey bir telefon.
Oyun dışında deşhetül vahşet bir cihazdır.
Isınma sorunundan bahsediyorsan her telefon oyunda ısınıyor S23 Ultra 120FPS sunan üst düzey bir telefon.
Neden oyun dışında?
S23 Ultra 120FPS sunan üst düzey bir telefon.
Çünkü telefonda oyun için ROG Phone ve redmagic var.
Warzone mobil oynamadığın sürece öyledir zaten yani. Mobil piyasası gelişmediği sürece o işlemciyle rahatça verecektir.
Kullandığım cihaz.
Merak ettiklerin olursa cevaplarım.
Sosyal medya konusunda meta anlaşması olduğu için hiçbir kalite kaybı yok, Instagram'da aktif olarak paylaşım yapıyorum.
Kamera olarak muazzam bir cihaz. Selefi olan 14 Pro serisinden çok daha üstün olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.
Genellikle eFootball gibi oyunlar oynuyorum.
Kamera 100X Zoom'da çok fazla bozuyor mu sadece merakımdan Zoom'la pek işim olmaz.
Çünkü telefonda oyun için ROG Phone ve redmagic var.
Oyun için dedim, genel olarak demedim.S23 Ultra muadili ROG Phone Türkiye'de yok, ayrıca ROG Phone alıyorsan sadece oyun için alırsın geri de kalan özellikleri ortalama olabilir en fazla, S23 Ultra her yönden en iyilerinden biri.
Çünkü telefonda oyun için ROG Phone ve Redmagic var.
Genellikle eFootball gibi oyunlar oynuyorum.
Kamera 100X Zoom'da çok fazla bozuyor mu sadece merakımdan Zoom'la pek işim olmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.