S23 Ultra nasıl?

Çünkü telefonda oyun için ROG Phone ve Redmagic var.

Warzone mobil oynamadığın sürece (Sebebi de belli zaten şaşırtmaz) öyledir zaten yani. Mobil piyasası gelişmediği sürece o işlemciyle rahatça verecektir.

Ne saçmasın. Red magic var, S23u oyunda iyi deği. Bu nasıl bir düşünce sistemi acaba. S23u gayet de her anlamda mükemmel ötesi bir telefon. Tek sıkıntı olarak gösterilebilecek nokta tasarımı. Bana kaba geliyor. Büyük telefon seven bayıla bayıla kullanır.

Kullandığım cihaz.

Merak ettiklerin olursa cevaplarım.

Sosyal medya konusunda meta anlaşması olduğu için hiçbir kalite kaybı yok, Instagram'da aktif olarak paylaşım yapıyorum.

Kamera olarak muazzam bir cihaz. Selefi olan 14 Pro serisinden çok daha üstün olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.

Merhaba mevcut telefonum Galaxy Note 4 bende alma gibi bir düşüncedeyimde birkaç sorum olacak.

1)Okey dışında telefon da oyun oynamam pek genelde Twitter Facebook Instagram YouTube kullanıyorum şarj ne derece gider.
2)Şebeke sorunu var mı?
3)Cepte çok sorun yaratiyor mu?
4)RAM farkı çok fark eder mi?
5)Sen kendi kullanımında ne kadar ekran süresi alıyorsun?
6)Ekran güneş altında sıkıntı yaratıyor mu?
7)Kamera kalem ve büyük olması dışında en beğendiğin özellikler veya durumlar neler oldu?
8)İPhone 15 mi S23 Ultra mı?

Ne saçmasın. Red magic var, S23u oyunda iyi deği. Bu nasıl bir düşünce sistemi acaba. S23u gayet de her anlamda mükemmel ötesi bir telefon. Tek sıkıntı olarak gösterilebilecek nokta tasarımı. Bana kaba geliyor. Büyük telefon seven bayıla bayıla kullanır.

Hocam sakin bu kadar köpürmeye gerek yoktu, kaldı ki tasarım konusunda daha iyisi yokken (ciddiyim, s23 ultra tuttuğum en iyi telefon) siz ters yapı ile geliyorsunuz ortada bir saçmalama falan yok.

Hocam sakin bu kadar köpürmeye gerek yoktu, kaldı ki tasarım konusunda daha iyisi yokken (ciddiyim, S23 Ultra tuttuğum en iyi telefon) siz ters yapı ile geliyorsunuz ortada bir saçmalama falan yok.

Oyun dışında demişsin. Oyunda da harika bir cihaz. Ne eksiği var oyun telefonundan.

Merhaba mevcut telefonum Galaxy Note 4 bende alma gibi bir düşüncedeyimde birkaç sorum olacak.

1)Okey dışında telefon da oyun oynamam pek genelde Twitter Facebook Instagram YouTube kullanıyorum şarj ne derece gider.
2)Şebeke sorunu var mı?
3)Cepte çok sorun yaratiyor mu?
4)RAM farkı çok fark eder mi?
5)Sen kendi kullanımında ne kadar ekran süresi alıyorsun?
6)Ekran güneş altında sıkıntı yaratıyor mu?
7)Kamera kalem ve büyük olması dışında en beğendiğin özellikler veya durumlar neler oldu?
8)İPhone 15 mi S23 Ultra mı?

Ben 256-12 versiyonunu kullanıyorum ancak RAM'in katkısını arkaya bol bol uygulama açarak anlayabilirsiniz ancak. 8'de yeterli diyebilirim yani.

Şebeke sorunu yaşamadım ve internette S23U ile ilgili bu soruna rastlamadım.
Cepte biraz sorun oluyor malum köşeli ve büyük bir cihaz.

1723111638571.png

Böyle bir çizelgeye sahibim. Oyun oynuyorum, Lightroom ile azda olsa cihazı zorluyorum ve bol bol kamera kullanıyorum. Daha fazla kullansaydım 6 7 saatleri bulacağını düşünüyorum.

Onun dışında 13 Pro Max'ta yaşadığım rezil bir sorun olan ısıdan dolayı güneş altında parlaklık kısma durumunu bu cihazda yaşamadım.

Kalem ve kamera dışında cihazın ele oturuşu (elim epey büyük küçük ellerde sorun olabilir) ekran kalitesi, ısı konusunda kullandığım iPhone'lerden daha başarılı olması ve Good Lock ile cihazın tuşlarına dahi atama yapabilmemiz ile bir sürü şeyi değiştirebilmemiz bu cihazı öne çıkarıyor.

Onun dışında zaten kamera, ekran süresi ve işlemciye değinmeye gerek yok amiral sınıf işte.

iPhone alınacaksa asla düz model alınmamalı. Size başka bir örnek ile cevap vereceğim. 13 Pro Max ile 15 arasında kalsam yine 13 Pro Max tercih ederim. Sebepler ise ortada. Düz iPhone modellerinde çok daha düşük seviye panel kullanılır, 60 Hz gibi çağ dışı bir yenileme hızı vardır, telefoto kamera yoktur.

Kısacası 15 Pro veya Pro Max alamadıktan sonra ki ben yine önermiyorum ısınma sorunu var ve Apple kabul ediyor, S23 Ultra'dan vazgeçmem.

Ben 256-12 versiyonunu kullanıyorum ancak RAM'in katkısını arkaya bol bol uygulama açarak anlayabilirsiniz ancak. 8'de yeterli diyebilirim yani.

Şebeke sorunu yaşamadım ve internette S23u ile ilgili bu soruna rastlamadım.

Eki Görüntüle 2277888

Böyle bir çizelgeye sahibim. Oyun oynuyorum, Lightroom ile az da olsa cihazı zorluyorum ve bol bol kamera kullanıyorum. Daha fazla kullansaydım 6 7 saatleri bulacağını düşünüyorum.

Onun dışında 13 Pro Max'ta yaşadığım rezil bir sorun olan ısıdan dolayı güneş altında parlaklık kısma durumunu bu cihazda yaşamadım.

Kalem ve kamera dışında cihazın ele oturuşu (elim epey büyük küçük ellerde sorun olabilir) ekran kalitesi, ısı konusunda kullandığım IPhone'lerden daha başarılı olması ve good lock ile cihazın tuşlarına dahi atama yapabilmemiz ile bir sürü şeyi değiştirebilmemiz bu cihazı öne çıkarıyor.

Onun dışında zaten kamera, ekran süresi ve işlemciye değinmeye gerek yok amiral sınıf işte.

iPhone alınacaksa asla düz model alınmamalı. Size başka bir örnek ile cevap vereceğim. 13 Pro Max ile 15 arasında kalsam yine 13 Pro Max tercih ederim. Sebepler ise ortada. Düz iPhone modellerinde çok daha düşük seviye panel kullanılır, 60 Hz gibi çağ dışı bir yenileme hızı vardır, telefoto kamera yoktur.

Kısacası 15 Pro veya Pro Max alamadıktan sonra ki ben yine önermiyorum ısınma sorunu var ve Apple kabul ediyor, S23 Ultra'dan vazgeçmem.

Cevaplar için teşekkür ediyorum. Alırsam mutlaka size dönüş yapacağım.

Eki Görüntüle 2277888

Böyle bir çizelgeye sahibim. Oyun oynuyorum, Lightroom ile az da olsa cihazı zorluyorum ve bol bol kamera kullanıyorum. Daha fazla kullansaydım 6 7 saatleri bulacağını düşünüyorum.

Kalem ve kamera dışında cihazın ele oturuşu (elim epey büyük küçük ellerde sorun olabilir) ekran kalitesi, ısı konusunda kullandığım IPhone'lerden daha başarılı olması ve good lock ile cihazın tuşlarına dahi atama yapabilmemiz ile bir sürü şeyi değiştirebilmemiz bu cihazı öne çıkarıyor.

Cevap benim de işime yaradı dostum teşekkür ederim.

Eki Görüntüle 2277888

Tekrardan merhaba geri dönüş yaparım demiştim ve bu gece Amazon'dan siparişi verdim. İnşallah sağ salim gelir ve sorunsuz bir kullanım sağlarım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı