S23 Ultra vs 14 Pro Max

AegisNMA

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, yazın telefon alacağım. Bu iki telefon arasında kaldım. İkisi de yurt içi kayıtlı cihazlar. Sizce hangisini almam mantıklı? Telefonla ağırlıklı olarak oyun oynayacağım, ara sıra da kamerasını kullanacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer esas amaç oyun ise S23 Ultra daha doğru bir seçenek olur.

Hocamlar benim için güncelleme ömrü de önemli 14 Pro Max'in yaklaşık 5 yıl güncelleme ömrü var S23 ultranın 2 yıl (yanlış biliyor olabilirim ama S23 ultranın daha azdı) hem bayağı yıldır Android kullanıyorum IOS'te kullanmak istiyorum performansta ne gibi farklar var.

Performansta çok bir fark yok, ısınma ve pil konusunda Samsung daha iyi. Şahsen, oyun için telefon alacak olsam kesinlikle Android bir cihaz alırdım. Winlator gibi araçlarla bazı PC oyunları da oynanabiliyor. Ancak iPhone kullanmak istiyorsan o da alınabilir. iPhone ile de gayet oyun oynanır, emülatör desteği de geldi zaten. PPSSPP gibi emülatörler şu anda iOS'da kullanılıyor.

Performansta çok bir fark yok, ısınma ve pil konusunda Samsung daha iyi. Şahsen, oyun için telefon alacak olsam kesinlikle Android bir cihaz alırdım. Winlator gibi araçlarla bazı PC oyunları da oynanabiliyor. Ancak iPhone kullanmak istiyorsan o da alınabilir. iPhone ile de gayet oyun oynanır, emülatör desteği de geldi zaten. PPSSPP gibi emülatörler şu anda IOS'da kullanılıyor.

Peki hocam ben bulamadım da sıfır 14 Pro Max var mı fiyatları ne durumda.

Hocam zaten baktımda 14 Pro Max'in sıfırı yok varsa da çok uçuk fiyatla S23u daha mantıklı 48k Teknosa'da.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı