Hiç araştırmadım ama yurtdışından ikisi arasında İphone 14 pro almak daha uygun olur.
Ekosistemdeyseniz tabii ki iPhone alın.
14 Pro Max deseydiniz yine S23 Ultra önerirdim çünkü S23 Ultra, 14 Pro Max'ten daha üstün bir cihaz. Ayrıca 14 Pro ile 14 Pro Max arasında sadece boyut ve batarya farkı var.
Yakınlar hocam hatta iPhone 3-4k daha pahalı.Hiç araştırmadım ama yurtdışından ikisi arasında İphone 14 pro almak daha uygun olur.
14 pro tabikideYurt dışından hangisini almak daha mantıklı olur?
Hocam rica etsem sebepleri belirtir misiniz?14 pro tabikide
Gidin ikisine de yakından bakın hangisini beğenirseniz onu alın. Bana göre de en önemli fark iOS. Diğer yönlerden kesinlikle S23 Ultra.
Hocam rica etsem sebepleri belirtir misiniz?
Kamerada falan S23 önde mi bazı videolar izledim sanki kamera konusunda iPhone öndeydi.
S23 Ultra. Fotoğraf kalitesi iki telefon için de gayet iyi. Android daha özgür bir işletim sistemi olduğu için tercih ediyorum. Kısacası bana göre telefonda değişik şeyler yapmayacaksanız yani standart bir kullanıcıysanız genelde iPhone iyidir.
S23 Ultra. Fotoğraf kalitesi iki telefon için de gayet iyi. Android daha özgür bir işletim sistemi olduğu için tercih ediyorum. Kısacası bana göre telefonda değişik şeyler yapmayacaksanız yani standart bir kullanıcıysanız genelde iPhone iyidir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.