S23 Ultra vs iPhone 14

sagohayranı

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar herkese iyi Sosyaller. Konuya giriş yapmak gerekirse telefon konusunda kararsız kalıyorum elimde 2 seçenek var ya S23 Ultra ya da iPhone 14 alacağım arasında kararsız kaldım o yüzden ben de foruma danışmaya karar verdim. Benim için önemli olan dayanıklı olması ve uzun yıllar gidebilmesi tabii performansta önemli mesela yere düştüğünde hassas olamaması lazım. İnanın Android iOS hiç önemli değil sadece uzun yıllar gidecek bir telefon arıyorum.

Merhaba arkadaşlar herkese iyi sosyaller. Konuya giriş yapmak gerekirse telefon konusunda kararsız kalıyorum elimde 2 seçenek var ya S23 Ultra ya da iPhone 14 alacağım arasında kararsız kaldım o yüzden ben de foruma danışmaya karar verdim. Benim için önemli olan dayanıklı olması ve uzun yıllar gidebilmesi tabii performansta önemli mesela yere düştüğünde hassas olamaması lazım. İnanın Android iOS hiç önemli değil sadece uzun yıllar gidecek bir telefon arıyorum.

Üstüne koyarım, her sene bir üst modele çıkarırım diyor isen iPhone 14, ama özellik olarak fazla olsun diyorsan S23 Ultra. Çünkü, iPhone 14 özelliklerine uzun süre maruz kalmak can sıkabilir. Bence, yenilerim zamanla diyorsanız ve Pro modele geçebilecek durumda kendinizi ön görüyor iseniz iPhone 14 alabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar herkese iyi sosyaller. Konuya giriş yapmak gerekirse telefon konusunda kararsız kalıyorum elimde 2 seçenek var ya S23 Ultra ya da iPhone 14 alacağım arasında kararsız kaldım o yüzden ben de foruma danışmaya karar verdim. Benim için önemli olan dayanıklı olması ve uzun yıllar gidebilmesi tabii performansta önemli mesela yere düştüğünde hassas olamaması lazım. İnanın Android iOS hiç önemli değil sadece uzun yıllar gidecek bir telefon arıyorum.

S23 hocam düşünmeden devam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı