S23 Ultra vs. S23+ vs. S23

Daha büyük ekran, 2K ekran, LTPO Ekran, daha iyi pil, çok çok daha iyi bir kamera ve S Pen. Kesinlikle değer. Küçük telefon seven biri için işkence olur bu arada kesinlikle alınmamalı. Keşke iPhone gibi 4 model çıkarıp üst düzey küçük ekranlı bir model de olsa.
Bende iPhone 7'den S23'e geçiş yaptım. Çağ atladım desem yeridir. Eğer küçük telefon seviyorsanız 6.1" boyutuyla S23 tercih edin. S23 Ultra, düz S23'ün yanında tablet gibi duruyor bence ve neredeyse 2 kat fazla ücret vermeye değecek fark olduğunu düşünmüyorum.

Küçük telefon seven biri için işkence olur bu arada kesinlikle alınmamalı. Keşke iPhone gibi 4 model çıkarıp üst düzey küçük ekranlı bir model de olsa.
5.9" ekranıyla Asus Zenfone 10 var ama Türkiye'de satışa çıkar mı muamma.
899$ satış fiyatı var, en kötü 30 kağıt derler.

S23 boyut olarak yeterli, S23+ ve S23 Ultra konuşursak olay uzar gider ama en büyük eksisi cebe sığmaması olur.

Kesinlikle. Mesela elime iPhone 14 Pro Max'i alınca sanki takoz almış gibi oluyorum. Hem ağır hem de ele sığmıyor. Bazı kıyafetlerin cepleri sıkıntı oluyor.

Kesinlikle. Mesela elime iPhone 14 Pro Max'i alınca sanki takoz almış gibi oluyorum. Hem ağır hem de ele sığmıyor. Bazı kıyafetlerin cepleri sıkıntı oluyor.
Bende de 6.7" ekranlı A70 var, evde kullammak sorun olmasa da araba sürerken cebime sığmıyor. Bir de araba sürerken telefon titriyormuş gibi hissediyorum tam deli oluyorum.

Bende de 6.7" ekranlı A70 var, evde kullammak sorun olmasa da araba sürerken cebime sığmıyor. Bir de araba sürerken telefon titriyormuş gibi hissediyorum tam deli oluyorum.

S23 tam olarak bana uygun ekranlı telefon. Tek elime de sığıyor hem. Büyük telefon bazen çekilmez oluyor. Bazen Plus mı alsaydım diye aklımdan geçirmiyor değilim. Sonradan aklıma geliyor.

S23 tam olarak bana uygun ekranlı telefon. Tek elime de sığıyor hem. Büyük telefon bazen çekilmez oluyor. Bazen Plus mı alsaydım diye aklımdan geçirmiyor değilim. Sonradan aklıma geliyor.
Bu saatten sonra küçük ekranlı telefon bulmak zor olur. Yaparsa Sony veya Asus yapar ama distribütör ve fiyat sorunu olur, CAT marka telefonların bile fiyatı uçuk.

Daha büyük ekran, 2K ekran, ltpo ekran, daha iyi pil, çok çok daha iyi bir kamera ve S Pen. Kesinlikle değer. Küçük telefon seven biri için işkence olur bu arada kesinlikle alınmamalı. Keşke iPhone gibi 4 model çıkarıp üst düzey küçük ekranlı bir model de olsa.

İzlediğim bir pil karşılaştırmasında düz S23 ile kafa kafaya hatta S23 %1-%2 gibi bir farkla öndeydi. Diğer hususlarda tamamen bütçe ve kullanıma bağlı, kendi adıma konuşuyorum mesela S Pen ayda yılda bir kullanabileceğim bir araç. Ekran ve kameralar arasındaki fark da bana bütçemi zorlatamaz. Ama dediğiniz gibi S23 Ultra'nın daha küçük ve fiyatı biraz daha makul olanı olsa güzel olurdu.

Benim elimde 5-6 senedir kullandığım iPhone 7 var. iPhone 7 yedi 4.7 inch gibi küçük bir boyuta sahip. 6.6, 6.8 inch büyüklükteki telefonların boyutuna alışmak zor oluyor mu, herhangi bir sıkıntı çeken var mı merak ettim. Ayrıca başlıkta yazdığım gibi sizin S23 serisinden veya bu fiyat bandından tercih ettiğiniz telefon nedir?

Üçü arasında en iyi kaliteyi S23 Ultra sunuyor ama benim tercihim bu üçü arasında S23 Plus olurdu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı