S23 Ultra & Watch 5 vs iPhone 14 Pro Max & Watch 8

Telefon ve akıllı saat alacağım hangilerini tercih etmeliyim?
S23 Ultra & Watch 5 çok daha mantıklı olur.

Ekran kalitesi, daha iyi işlemcisi, daha iyi fotoğraf çekebilmesi, daha yüksek çözünürlükte video kayıt edebilmesi ve aradaki ciddi fiyat farkından dolayı S23 Ultra ezici üstünlüğe sahip.

Hocam telefon olarak her ne kadar üstün olsada Samsung saat kısmında Apple çok daha iyi. Eğer halihazırda Apple ürünleriniz varsa ekosistem devamlılığı için İPhone tercih edebilirsiniz.
Ekosisteminiz yoksa ve saatle çok ilgilenmem ufak tefek işlerimi halletsin derseniz S23 daha daha iyidir. Fiyat farkınıda göze önünde bulundurarak Android mi İOS mu istediğinizi kararlaştırın. İki telefonda sizi üzmez ama saat kısmında Watch 5 bir tık üzebilir.

Hocam mesela bende 6S var. Benim de telefon alma fikrim var. Akıllı saat de almak istiyorum konu sahibi arkadaş gibi. Apple Watch'un kaliteli olduğunu biliyorum. Ben de kararsız kaldım 5 yıl sonra Android'e geçersem pişman olur muyum bilmiyorum.

S23 alırsan Watch 5'i yanında 4 bin yerine 2000'e alabiliyorsun Apple Watch 8 fiyatı 9000 tl fiyat farkına değmez bence.

Hocam mesela bende 6S var. Benim de telefon alma fikrim var. Akıllı saat de almak istiyorum konu sahibi arkadaş gibi. Apple Watch’un kaliteli olduğunu biliyorum. Ben de kararsız kaldım 5 yıl sonra Android’e geçersem pişman olur muyum bilmiyorum.
Hocam bende S23 ile aldım Watch 5'i ama bazı şeylerde beni tatmin etmedi. Mesela arayüzü Apple Watch kadar akmıyor ve benim için en önemlilerden biri Spotify'da playlisti genel olarak gösteriyor içindeki şarkılardan herhangi birini seçemiyorsunuz.

Hocam bende S23 ile aldım Watch 5'i ama bazı şeylerde beni tatmin etmedi. Mesela arayüzü Apple Watch kadar akmıyor ve benim için en önemlilerden biri Spotify'da playlisti genel olarak gösteriyor içindeki şarkılardan herhangi birini seçemiyorsunuz.
Galaxy Watch Active 2 kullanıyorum. İstediğim şarkıyı seçip açabiliyorum :/

Galaxy Watch Active 2 kullanıyorum. İstediğim şarkıyı seçip açabiliyorum :/
Fotoğraf atma imkanınız var mı hocam? Çünkü bende playlistlerde ekteki gibi.

WhatsApp Image 2023-04-07 at 02.40.48.jpeg
WhatsApp Image 2023-04-07 at 02.40.41.jpeg

Son düzenleme:

Dosya Ekleri

• P_20230407_042032_vHDR_Auto.jpg
    P_20230407_042032_vHDR_Auto.jpg
    83,1 KB · Görüntüleme: 40
  • P_20230407_042117_vHDR_Auto.jpg
    P_20230407_042117_vHDR_Auto.jpg
    72,7 KB · Görüntüleme: 28

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler