S23 veya S24 serisinden telefon alınır mı?

Zrotvsk

Femtopat
Daha fazla  
S23 veya S24 serisinden bir telefon almayi düşünüyorum ama internette bu serinin fazla ısındığına dair bazi yorumlar vardi. Ben de karar veremedim. Bunlar yerine baska bir şey mi almalıyım yoksa (iPhone düşünmüyorum)?

Son düzenleyen: Moderatör:
S23 veya S24 serisinden bir telefon almayi düşünüyorum ama internette bu serinin fazla ısındığına dair bazi yorumlar vardi. Ben de karar veremedim. Bunlar yerine baska bir şey mi almalıyım yoksa (iPhone düşünmüyorum)?
Exynos SD'ye gore genelde ortalama 1-2 derece daha sicak calisir ama cok sicak bir ilde oturmuyorsaniz ciddi bir rahatsizlik yapacagini sanmiyorum. S24'un islemcisi s23'e gore daha guclu ama hala bazi kisiler sirf Exynos oldugundan dolayi s23'e yonelebiliyor ama tavsiyem s24'tur, eger ultraya butce cikabilirse onun islemcisi SD ve plusa gore vs farklari var biraz.

Exynos SD'ye gore genelde ortalama 1-2 derece daha sıcak calisir ama cok sıcak bir ilde oturmuyorsaniz ciddi bir rahatsizlik yapacagini sanmiyorum. S24'un islemcisi S23'e gore daha guclu ama hala bazi kisiler sirf Exynos oldugundan dolayi S23'e yonelebiliyor ama tavsiyem S24'tur, eger ultraya bütçe cikabilirse onun islemcisi SD ve plusa gore vs farklari var biraz.

Ben şahsen ya S24 Plus'ya da S23 Plus düşünüyorum fakat bu ısınma sorunları ve birkaç tane de denk geldiğim şarjın hızlı bitmesi gibi sorunlar yüzünden arada kaldım. Ben telefonu aldıktan sonra kullanabildiğim maximum süre boyunca kullanabilmek istiyorum ve bu sebeple de para boşa gitsin istemiyorum o açıdan sordum. Zaten işlemci olaylarını da pek fazla anlamam kamerası iyi olsun ve beni epey süre götürsün istiyorum. Bir de Samsung ekosisteminin giriyorum o yüzden de Samsung istiyorum.

Alınır, ben S20 FE aldım şu an 4. yılında ve hala gayet memnunum bundan sonra da ya S24 alacağım ya da Flip serisine bakacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı