S23 vs iPhone 13 vs 13 Mini

Sizce hangisi?

• Oy verenlerin toplamı
    173
Bütçe
25000
Oyumu S23’e verdim ama açıklamayı sonradan okudum. Sosyal medya ve paylaşım kalitesi önemli demişsiniz. Kesinlikle iPhone alın. iPhone 13 ya da temiz ikinci el bir iPhone 14 tercih edin. Sosyal medya amaçlı kullanım için Android alınmaz.
Erdoğanın açıklamasından sonra, kim gelirse gelsin üni öğrencilerine ÖTV indirimi gelecek. İphone 15 alacağım. Paramı bekleteceğim.

Yeni bir telefon almak istiyorum. Bütçem 25 bin TL civarında.
Aklımda S23 almak var ama içime sinmedi, bir de arka kameradaki lens sorunu bana vuracak gibi hissediyorum. (teknolojide şansızımdır)
Sorunu bilmeyenler için:

Eki Görüntüle 1728409

Muz şeklinde bir alanda bulanıklık sorunu oluyor. Fiziksel bir sıkıntı olduğu söyleniyor.

genel olarak ihtiyaçlarım:
Kompakt olması. Tek el kullanımı rahat olması. (elimdeki telefon 6.4 inç büyük geliyor)
Ekran açık süresi 6 saat üzeri olan.
Kamerası sosyal medyada iyi olan, özellikle ön kamera (paylaştığımda görüntüsü bozulan, kalitesizleşen fotoğraf istemiyorum. Fotoğraf paylaşıldığında anlamlı oluyor bence.)
Oyun oynamam ama CPU güçlü olsa iyi olur, gelecekte kasma donma yavaşlama olmasın.
AMOLED türevi ekranı olsun.
(Google hizmetleri şart)

S23 almak için 25k bütçe vermek anlamsız diyorsanız ucuz modeller de önerebilirsiniz.

S23 kullanıcılarına da sorularım var:
Instagram'da paylaştığınız fotoğraflar ile kamera uygulamasından çektiğin görüntüler arasında çok fark var mı? (ve videolar)
Pil süresi nasıl, ekran görüntüleri ile paylaşır mısınız? Nasıl bir kullanıcısınız? Ne ağırlıklı kullanıyorsunuz?

En son güncelleme ile kamera nasıl oldu?
Hiç iPhone 13, 13 mini ya da 14 ile karşılaştırma şansınız oldu mu?

S23 bu bütçedeki en iyi cihaz. İkinci el sorun değilse temiz kullanılmış bir iPhone 12 Pro senin için iyi bir tercih olur.

Sadece 3.kamera değil ekran kalitesi, tasarım, 120Hz ekran hızı gibi ciddi farklılıklar var.
120Hz ekrandan ziyade LTPO 1hz olması benim için önemli. 120Hz ekranın bir avantajını telefonda kullanmayacağım. Oyun oynamıyorum.
Manga okuyorum, fotoğraf ve video çekiyorum, sosyal medya kullanıyorum. Youtube içeriği için istiyorum zaten 15 olmasını da.

3. kamera detayı yani.

S23 aldım lksgjasegkjlase Dolar 23 ü buldu. Samsung tr zam yapmadan kaptım s23ü

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı