S23 vs iPhone 13 vs 13 Mini

Sizce hangisi?

• Oy verenlerin toplamı
    173
Bütçe
25000
Kanka olay donup donmaması değil Android telefonlarda şu sorun çok oluyor mesela Instagram'a story falan atıyorsunuz kalite düşüyor ama IPhone'larda böyle bir sorun olmuyor ve Android 2 sene sonra kasmaya başlıyor ve genelde IPhone'da daha stabil çalışıyor uygulamalar.

Teşekkürler teşekkürler.
Değişim kampanyası için direkt Samsung bayisine gidip yapabilirsiniz. Ben o şekilde anında teslim edip yeni cihazımı aldım.

Değişim kampanyası için direkt Samsung bayisine gidip yapabilirsiniz. Ben o şekilde anında teslim edip yeni cihazımı aldım.
Öyle bir bilgi iletmediler tarafıma. Öyle bir hizmetimiz yok dediler sadece.
Ki olsa bayiden değişim yapabilirsiniz diye iletirlerdi.

modellerini bekliyorum, umarım uçuk kaçık fiyattan çıkmaz
34000TL olacak diye bekliyorum. Paramı bugün dolar yapsam alırım üstüne 3-5 koyar alırım :D Sıkıntı yok.

Öyle bir bilgi iletmediler tarafıma. Öyle bir hizmetimiz yok dediler sadece.
Ki olsa bayiden değişim yapabilirsiniz diye iletirlerdi.

34000TL olacak diye bekliyorum. Paramı bugün dolar yapsam alırım üstüne 3-5 koyar alırım :D Sıkıntı yok.
Aldım diyorum sana :D Öyle olsa iletirlerdi diyorsun :D :D

Telefona bu kadar para vermek içimden gelir mi bilmiyorum hocam, bu bilgisayar iade veya değişim olmazsa kardeşime verip muhtemelen masaüstü toplayacağım param ona gidecek.
Samsunga 25K vereceğimi hiiiç düşünmüyorum. 20K idealdi benim için. Hem eski cihazımı değerlendirmiş olacaktım.
Fakat 25k ya çıkacaksam parayı döviz yaparım. 1400Dolar alırım. İphone 15 1400Dolardan pahalı olmaz heralde :D

Kardeşim bizzat temsilci ile görüştüm. Dedim kargolama imkanım yok. Bayiye gidin demedi. Ankaradayım ben istanbul değil.
Ben de Antalyadan aldım :D

Kardeşim bizzat temsilci ile görüştüm. Dedim kargolama imkanım yok. Bayiye gidin demedi. Ankaradayım ben istanbul değil.
Evden kafanı çıkarırsan bence çözüm bulursun :D

Oyumu S23’e verdim ama açıklamayı sonradan okudum. Sosyal medya ve paylaşım kalitesi önemli demişsiniz. Kesinlikle iPhone alın. iPhone 13 ya da temiz ikinci el bir iPhone 14 tercih edin. Sosyal medya amaçlı kullanım için Android alınmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı