S23 vs iPhone 13 vs 13 Mini

Sizce hangisi?

• Oy verenlerin toplamı
    173
Bütçe
25000
Erdoğanın açıklamasından sonra, kim gelirse gelsin üni öğrencilerine ÖTV indirimi gelecek. İphone 15 alacağım. Paramı bekleteceğim.

iPhone 13 alalı 1 ay olacak nerdeyse. Önceden telefon kullanmıyormuşum dedim ben vallahi.

iPhone 13 alalı 1 ay olacak nerdeyse. Önceden telefon kullanmıyormuşum dedim ben vallahi.
ÖTV muhabbeti geldi iyi oldu, bekleyeceğim bende iphone 15 alırım belki.

S23 bu bütçedeki en iyi cihaz. İkinci el sorun değilse temiz kullanılmış bir iPhone 12 Pro senin için iyi bir tercih olur.

S23 bu bütçedeki en iyi cihaz. İkinci el sorun değilse temiz kullanılmış bir iPhone 12 Pro senin için iyi bir tercih olur.
KDV indirimini bekleyip 15 alacağım. Olmazsa Gürcistan'a gidip alacağım.

iPhone 14 Pro'ya da 15 Pro almanı tavsiye ederim. Apple da çok iyi kaliteyi Pro serileri sunuyor.
pro serilerinden tek fark genelde 3. Kamera oluyor, ihtiyacım yok.

Sadece 3.kamera değil ekran kalitesi, tasarım, 120Hz ekran hızı gibi ciddi farklılıklar var.
120Hz ekrandan ziyade LTPO 1hz olması benim için önemli. 120Hz ekranın bir avantajını telefonda kullanmayacağım. Oyun oynamıyorum.
Manga okuyorum, fotoğraf ve video çekiyorum, sosyal medya kullanıyorum. Youtube içeriği için istiyorum zaten 15 olmasını da.

3. kamera detayı yani.

S23 aldım lksgjasegkjlase Dolar 23 ü buldu. Samsung tr zam yapmadan kaptım s23ü

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…