Apple tarafını tercih etmenizi öneririm. Kağıt üzerinde bu cihazlar donanımsal olarak daha üstün olabilir ama Apple gibi ürünleri yazılımla mükemmel bağdaştıran başka firma yok.

Sen ve senin gibi teknoloji bilmeyen fanboylara sadece gülüyorum. Eline iPhone 13 almışta bakmışta. Yav he he inandım inandım. Sana tavsiyem fanboyluğu bırak azıcık gerçekçi yorum yap. Android en kral amiral gemisi bile 60Hz ekran hızında IPhone'daki 60Hz akıcılığı veremez.
Mi 10 kullanıyordum 90Hz arayüzde gereksiz olduğu için 60'a çekiyordum 11 ile sürekli karşılaştırdım hiçbir farkı yok 60Hz de hatta AMOLED avantajı ve daha düşük ms sayesinde görüntü daha güzel geliyordu. IOS'un arayüzündeki animasyonlar iz bırakıyor diye size akıcı geliyor.
dakika 5:50'den itibaren izle. Hani ben fanboyum bu işi bilmiyorum. Bu adamda mı bilmiyor?
Kankam yapabildiğin elde tutulamayan kanıtlarla konuşmak ve YouTube'dan öznel görüşlerini ileten kişileri atmak.
Ben kullandım karşılaştırdım doğru konuşuyorum senin gibi 15mslik ekranlara sahip cihazları ölümüne savunmuyorum ki 75Hz monitörüm var 11'den daha akıcı geliyor. Güncel olarak 6S kullanıyorum 29ms gecikmeye sahip oda ara menüde CPU'ya yük binince 80ms e kadar çıkıyor ki şu anda olduğu gibi harfler tek tek bastıktan yarım saniye sonra geliyor fakat S5, S6 olsaydı asla böyle bir sorun çekmezdim belki güncel olmazdı fakat ROM atar daha performanslı şekilde kullanırdım.
Dediğim gibi animasyon süresi uzun ve iz bırakıyor yavaşlatıp izle geçiş yaparken bu yüzden akıcı gibi geliyor ama sadece bir göz yanılsaması, ilüzyonu ne dersen artık neyse iyi mi evet animasyonları iyi göze de hoş geliyor yormuyorda MIUI animasyonları gibi lakin 60Hz 60Hz'dir.
İyi ki geçmişim diyeceğiniz kadar memnun olmanıza çok sevindim. Para kolay kazanılmıyor. 7 Plus'dan S10+'a geçince sadece biraz daha iyi bir telefona geçmiştim. Note 11 Pro+ 5G kullanıyorum şu anda. 120 Hertz ekranda biraz daha iyi bir telefona geçmişim gibi hissettiriyor. Bence her telefon aşağı yukarı her şeyi yapıyor da biraz tercihe kalmış.Hocam ROM olayını herkes yapabilir mi? Root, ROM olayı korsan yazılıma giriyor. Android'i adan Z ye çok iyi bilen biri bunu yapabilir ama standart bir kullanıcı bununla uğraşmaz. 60Hz olayına gelince ben S20 kullandım. Seni S20'deki 60Hz ile yüzleştirdiğimde ne demek istediğimi daha iyi anlarsın. Ben yıllarca Android kullandım. Birçok modeli kullandım. Android'deki 60Hz ile IOS'taki 60Hz kesinlikle aynı değil. IOS'un menü ve uygulamada kaydırma yaptığında daha akıcı olduğunu anlıyorsun. Android'deki 120Hz IOS'taki 120Hz aynı değil. iOS tarafı daha akıcı ve daha verimli. Android ile iOS farkını 2dk video izleyerek anlayamazsın. İki platformu detaylı kullanman lazım. Ben ikisini de kullandım ve IOS'un daha akıcı olduğunu ve beni daha fazla mutlu ettiğini fark ettiğim için Android'i bırakıp IPhone'a geçtim. İyi ki geçmişim diyorum.
Hocam ROM olayını herkes yapabilir mi? Root, ROM olayı korsan yazılıma giriyor. Android'i adan Z ye çok iyi bilen biri bunu yapabilir ama standart bir kullanıcı bununla uğraşmaz. 60Hz olayına gelince ben S20 kullandım. Seni S20'deki 60Hz ile yüzleştirdiğimde ne demek istediğimi daha iyi anlarsın. Ben yıllarca Android kullandım. Birçok modeli kullandım. Android'deki 60Hz ile IOS'taki 60Hz kesinlikle aynı değil. IOS'un menü ve uygulamada kaydırma yaptığında daha akıcı olduğunu anlıyorsun. Android'deki 120Hz IOS'taki 120Hz aynı değil. iOS tarafı daha akıcı ve daha verimli. Android ile iOS farkını 2dk video izleyerek anlayamazsın. İki platformu detaylı kullanman lazım. Ben ikisini de kullandım ve IOS'un daha akıcı olduğunu ve beni daha fazla mutlu ettiğini fark ettiğim için Android'i bırakıp IPhone'a geçtim. İyi ki geçmişim diyorum.
Xiaomi telefonum çöktü bootloop'a girdi, açılmıyordu. Rom işlerinden anlamam. Internette biraz araştırma yaptım, XiaomiTools adlı bir program kurdum. Telefonu bağladım, program bana bir takım sorular sordu. Verdiğim cevaplara göre uygun romu bulup indirdi ve telefona kurdu. O günden beri telefonda hiçbir sorun yok. Yani artık rom işleri windows kurmaya benziyor hocam. Diğer taraftan ekran yenileme olayında size katılmıyorum. Sizin tecrübe ettiğiniz şeyin ekran yenilemesiyle alakası yok. Ben de iosa baktım, karıştırdım bir süre test ettim. Arayüz geçişleri evet farklı ancak bunun sebebi yenileme hızı değil, geçiş efektleri ve geçiş zamanlaması bence.Hocam ROM olayını herkes yapabilir mi? Root, ROM olayı korsan yazılıma giriyor. Android'i adan Z ye çok iyi bilen biri bunu yapabilir ama standart bir kullanıcı bununla uğraşmaz. 60Hz olayına gelince ben S20 kullandım. Seni S20'deki 60Hz ile yüzleştirdiğimde ne demek istediğimi daha iyi anlarsın. Ben yıllarca Android kullandım. Birçok modeli kullandım. Android'deki 60Hz ile IOS'taki 60Hz kesinlikle aynı değil. IOS'un menü ve uygulamada kaydırma yaptığında daha akıcı olduğunu anlıyorsun. Android'deki 120Hz IOS'taki 120Hz aynı değil. iOS tarafı daha akıcı ve daha verimli. Android ile iOS farkını 2dk video izleyerek anlayamazsın. İki platformu detaylı kullanman lazım. Ben ikisini de kullandım ve IOS'un daha akıcı olduğunu ve beni daha fazla mutlu ettiğini fark ettiğim için Android'i bırakıp IPhone'a geçtim. İyi ki geçmişim diyorum.
Dakika 5:50'den itibaren izle. Hani ben fanboyum bu işi bilmiyorum ya bu adamda mı fanboy? Bu adamda mı bilmiyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.