S23 vs iPhone 13

Bütçe
25.000-30.000
iPhone fanlığı ne için gerçekten anlamıyorum, daha kutunun içinden şarj adaptörü bile çıkmıyor. Neyse.. S23 ultra iPhone 14 prodan bile daha iyi açıklanan verilere göre. S23 bekle, şahsen bende s23 ultra alacağım bekliyorum.

iPhone fanlığı ne için gerçekten anlamıyorum, daha kutunun içinden şarj adaptörü bile çıkmıyor. Neyse. S23 Ultra iPhone 14 Pro'dan bile daha iyi açıklanan verilere göre. S23 bekle, şahsen bende S23 Ultra alacağım bekliyorum.

Samsung'un kutusundan çıkıyor mu? Bize fanboy diyorsun ama asıl fanboyluğu sen yapıyorsun.

iPhone 14 S23 ile denk.
iPhone 13 S22 ile.
İphone 12 S21 ile denk.

iPhone fanlığı ne için gerçekten anlamıyorum, daha kutunun içinden şarj adaptörü bile çıkmıyor. Neyse. S23 Ultra iPhone 14 Pro'dan bile daha iyi açıklanan verilere göre. S23 bekle, şahsen bende S23 Ultra alacağım bekliyorum.

S21 serisiyle samsungda kaldırdı ama adaptörü.

@Erenk1905 merhaba, dediğin gibi yaptım ve Galaxy S21 telefonumun 120Hz ekranını nedense 60Hz olarak ayarladım ve onu bir iPhone 13 ile kıyasladım.

Galaxy S21 telefonum iPhone 13 modelini görünce 30Hz'ye düştü ve 5 dakika sonra brick oldu.

Farklı düşün, değil mi Eren? 😀 ama sen fazla düşünme bu 60Hz konusunu ve bu linke bir göz at, ya da atma çünkü ihtiyacın olabilir 👀😀 Dünyagöz Hastanesi | 444 4 469 | Gözün Tüm Branşlarında Tedavi

Screenshot_20230124_224744_Settings.jpg

Son düzenleme:
@Erenk1905 merhaba, dediğin gibi yaptım ve Galaxy S21 telefonumun 120Hz ekranını nedense 60Hz olarak ayarladım ve onu bir iPhone 13 ile kıyasladım.

Galaxy S21 telefonum iPhone 13 modelini görünce 30Hz'ye düştü ve 5 dakika sonra brick oldu.

Farklı düşün, değil mi Eren? 😀 ama sen fazla düşünme bu 60Hz konusunu ve bu linke bir göz at, ya da atma çünkü ihtiyacın olabilir 👀😀 Dünyagöz Hastanesi | 444 4 469 | Gözün Tüm Branşlarında Tedavi

Eki Görüntüle 1644081

Sen ve senin gibi teknoloji bilmeyen fanboylara sadece gülüyorum. Eline iPhone 13 almışta bakmışta. Yav he he inandım inandım. Sana tavsiyem fanboyluğu bırak azıcık gerçekçi yorum yap. Android en kral amiral gemisi bile 60Hz ekran hızında IPhone'daki 60Hz akıcılığı veremez.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sen ve senin gibi teknoloji bilmeyen fanboylara sadece gülüyorum. Eline iPhone 13 almışta bakmışta. Yav he he inandım inandım. Sana tavsiyem fanboyluğu bırak azıcık gerçekçi yorum yap. Android en kral amiral gemisi bile 60Hz ekran hızında IPhone'daki 60Hz akıcılığı veremez.

Sana katılıyorum, iPhone 13 modelinin 60Hz'si. Nereden baksak bir 120Hz gibi görüntü veriyor 🫠🤣

Doğru diyor. BMW 100 ile giderken Audi'nin 200km'sine denk. Allah akıl fikir versin gerçekten. İsteyen istediğini alır istediğini tercih eder. Ama bu kadar gözünüzün gördüğünü inkar edip olaya romantik bakmanız mantıklı değil.
Ayrıca konu sahibi için, S23 ile iPhone 13 rakip bile değiller.

Doğru diyor. BMW 100 ile giderken Audi'nin 200Km'sine denk. Allah akıl fikir versin gerçekten. İsteyen istediğini alır istediğini tercih eder. Ama bu kadar gözünüzün gördüğünü inkar edip olaya romantik bakmanız mantıklı değil.
Ayrıca konu sahibi için, S23 ile iPhone 13 rakip bile değiller.

Hocam burada S23 ile iPhone 13'ü kıyaslayan yok. Adama yazılım farkı var diyorum. iOS işletim sistemi animasyonları daha iyi olduğu için Android'e göre daha akıcı 60Hz ekran hızı sunuyor diyorum. Adam utanmadan gülücük emojisi koyuyor. Teknoloji bilmeyen insanla tartışmak gerçekten bir insan için ciddi bir sıkıntı.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı