S23 vs iPhone 13

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dostum benim, Apple'da orta veya düşük segment cihaz yok ki konuşuyorsun. Amiral gemisi satıyorsa da sonra 5 yıldır satıyor çünkü cihazları gerçekten çok kaliteli hale getirdiler heleki S20'den sonrası. Türkiye'de Apple'ın ürün satmasının tek sebebi marka ismi ve logosu.
Amerika'da da Apple buyuk hizmet ve en buyuk pazari. Orta segmenti yok ama alan Apple aliyor pahali cihazlarda. Diger markalari nda oyle. Apple'a para bayilir yuksek miktarda.

Tabi ben baymam, pahalidir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Boşuna zahmet etmişsiniz anlayacağını sanmam. Konu sahibi zaten S23'de karar kılmıştır :D
S22'yi geç, S21'in bile gece modu, geniş açıda renk doğruluğu ve telefoto kamerada 13'ten daha başarılı olması 😀
Haci diger markalarin amiral gemileri pahali. Kimse guvenip almaz. Apple kadar guven vermiyor.
Apple kadar güven vermeme sebebi Apple'ın daha pahalı satmasi.
Şu forumdan bile S23 almaktansa iPhone 11 alacak birçok üye var.
Maliyet ile güveni karıştırıyor bizim millet.

S22'yi geç, S21'in bile gece modu, geniş açıda renk doğruluğu ve telefoto kamerada 13'ten daha başarılı olması 😀

Apple kadar güven vermeme sebebi Apple'ın daha pahalı satmasi.
Şu forumdan bile S23 almaktansa iPhone 11 alacak birçok üye var.
Maliyet ile güveni karıştırıyor bizim millet.
Ben telefonlara para vermem fazla. 4 yil once iPhone 6 aldim ikinci 1000 TL'ye, hala kullaniyorum ve size buradan cevap yaziyorum.

Amerika'da da Appel buyuk hizmet ve en buyuk pazari. Orta segmenti yok ama alan Apple aliyor pahali cihazlarda. Diger markalarinda oyle. Apple'a para bayilir yuksek miktarda.

Tabii ben baymam, pahalidir.

Reis adamların ekonomisi ve bizim ekonomimiz farklı. Bir de Apple zaten kendi markaları olduğu için de daha yaygın.

Siz nerede yaşıyorsunuz? Biz Türkiye fiyatlarından bahsediyoruz.
Turkiye'de de iPhone kullanimi bir hayli yuksek sayilir. Ben bir cok insanda iPhone goruyorum ama orta segment cihazlarin sayisi daha fazla. Yuksek fiyatlarda ise Samsung, Xiamio, Huwaii yerine Apple tercihi oluyor.

Marka isimlerini yanlis yazmis olabilirim, kb.

Yakında Whatsapp falanda kullanamazsın herhalde. Çünkü İos işletim sisteminde her zaman Androide göre daha güncel sürüm gerekiyor.
Evet, dogru soyluyorsunuz ama belki kesilmez. Cunku iOS 12 kullanimi hala yuksek. Gunceleme bile aldi 2023'de. Kullanicisi var hayli.

İkinci elde de fiyati dusmuyor. Uzun yillar gecse de satiliyor. iPhone 6'lara bile halen talep var ikinci ellerde.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı