S23 vs iPhone 13

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Net S23 alın. Hem daha ucuz paranız cebinizde kalır. S23 alacakken mutlaka 256 GB'lığını alın. 128 GB'lığında UFS 3.1 var 256 GB'lığında UFS 4.0 var.
 
S23'ün önde olduğu konular:
Ekran (daha iyi ve çok daha parlak, ayrıca en önemlisi 120 Hz)
Kamera (özellikle fotoğraf için)

iPhone 13'ün önde olduğu konular:
Performans

Denk oldukları alanlar:
Pil
S23 bence performans olarakda önde. Bide pil konusu ilk alındıklarında denk olurda Apple cihazlarda pil bi tık daha hızlı ölüyor.
 
Peki 120 Hz çok şarj yer mi 60'a göre?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
5 Mayıs'tan beridir S23 kullanıyorum sosyal medya olsun, hard oyunlar olsun veya kamera olarak (Samsung) bu sefer yapmış diyorsunuz. Performans, Pil olarak zaten söylemiyorum bile mükemmel iş çıkarıyor. Yüksek grafikli oyunlar + sosyal medya kullanımı + video, fotoğraf karışık şekilde kullanıyorum 7-8 saat ekran açık süresi veriyor. Bu arada S23 256 GB olanı öneririm alacaksınız. Ve başta da dediğim gibi (Samsung) bu sefer yapmış diyorsunuz ve görüyorsunuz.
 
Peki 120 Hz çok şarj yer mi 60'a göre?
Adaptif Hz ayarlama var. Yani yeri geldiğinde 30 Hz yeri geldiğinde 120 Hz'e kadar çıkabiliyor. Bildiğim kadarıyla 30-120 Hz arasında değişiyor Hz 'i .
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı