Kötülemiyorum, yaptığınız yorum ben telefondan anlamıyorum yorumu. A15 Bionic ile Snapdragon 8 gen 2 karşılaştırması bile yeterli şu cihazlar arasında.iPhone mu kötülüyorsun ?
Kötülemiyorum, yaptığınız yorum ben telefondan anlamıyorum yorumu. A15 Bionic ile Snapdragon 8 gen 2 karşılaştırması bile yeterli şu cihazlar arasında.iPhone mu kötülüyorsun ?
S23'ün önde olduğu konular:sebebini de söylerseniz iyi olur
Net S23 alın. Hem daha ucuz paranız cebinizde kalır. S23 alacakken mutlaka 256 GB'lığını alın. 128 GB'lığında ufs 3.1 var 256 GB'lığında ufs 4.0 var.
S23 bence performans olarakda önde. Bide pil konusu ilk alındıklarında denk olurda Apple cihazlarda pil bi tık daha hızlı ölüyor.S23'ün önde olduğu konular:
Ekran (daha iyi ve çok daha parlak, ayrıca en önemlisi 120 Hz)
Kamera (özellikle fotoğraf için)
iPhone 13'ün önde olduğu konular:
Performans
Denk oldukları alanlar:
Pil
Eh tabii ki daha fazla kullanacak, ancak 1 iş gününü çıkarırsınız sorun olmaz.Peki 120 Hz çok şarj yer mi 60'a göre?
Adaptif Hz ayarlama var. Yani yeri geldiğinde 30 Hz yeri geldiğinde 120 Hz'e kadar çıkabiliyor. Bildiğim kadarıyla 30-120 Hz arasında değişiyor Hz 'i .Peki 120 Hz çok şarj yer mi 60'a göre?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.