S23 vs iPhone 13

Mesela kendi sisteme entegre haritalar uygulamasının kasması.

Trendyol'da bazı sayfalarda kasması.

Sosyal medya uygulamalarında görüntü kalitesi ve video kalitesinin yok olması.

Uygulamaların stabil ve samsunga özel düzenli güncelleme yapmayarak telefonun akıcılığını bozması.

Araçlara Android Auto'nun düzgün bağlanamaması, bağlantının kopması veya sorun çıkması.

Bir internet sayfasında veya appte yazı yazarken şifre/yazı yazma vs kutusuna girdiğinde kafasına göre bazen klavyenin tüm ekranı kaplaması veya klavyenin hiç çıkmaması.

Bunların hiçbiri IOS'ta yok, bence yeterli.

20knın üzerine çıktıktan sonra dandroid alınmaz.

Android sistemleri 5 yıl önceki halinde mi zannediyorsun?

Android sistemleri 5 yıl önceki halinde mi zannediyorsun?

Telefonu yeni aldım,ekran koruyucu ararken çıktı tamam mı?s23 sahibiyim.

Aracada bağlanamadı.

Harita uygulamasıda dona dona çalışıyor 20hz gibi

Uygulamaların stabil ve samsunga özel düzenli güncelleme yapmayarak telefonun akıcılığını bozması.

Araçlara Android Auto'nun düzgün bağlanamaması, bağlantının kopması veya sorun çıkması.

Bir internet sayfasında veya appte yazı yazarken şifre/yazı yazma vs kutusuna girdiğinde kafasına göre bazen klavyenin tüm ekranı kaplaması veya klavyenin hiç çıkmaması.

20K'nın üzerine çıktıktan sonra dandroid alınmaz.
Edit: konuya gelecek olursak S23 kesinlikle ki son S serisinde Sosyal medya da kalite düşme olayı yok, Düz seri İPhone'ların hiç bir esprisi yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar hepınızın yanıtları ıcın teşekkürler bu zamana kadar hep Android kullandım amıral gemısı cıhaz bıle kullandım daha once ama bır zaman sonra o donma uygulamalar arası gecısler gelıyordu farklı bır deneyım yapmak ıstedıgımden 13 aldım ve iPhone fıyatları asla dusmuyor her zaman zam yıyor.

20K'nın üzerine çıktıktan sonra dandroid alınmaz.

Eski bir Android kullanıcısı yeni bir iOS kullanıcısı olarak katılmıyorum. 8 GB RAM 128 GB hafıza ve hatrı sayılır bir Snapdragon ile bu dediğiniz hiçbir sorun yaşanamaz Android'de.

Hocam özellikti carttı curttuya girmeden sadece şunu söylemek istiyorum, kullanım amacınıza hangisini yakın görüyorsanız onu alın, ikisi de aynı düzeydeyse bu açıdan, iphone almanızı tavsiye ediyorum çünkü yarın bir gün satıp üst versiyonuna geçmek istediğinizde satarken aşırı bir fiyat düşüşü yaşamazsınız androide kıyasla.

Yani bende biraz abarttım evet ama daha ilk günden hem harita kastı hem Trendyol kastı hem de telefon arabaya bağlanamadı sinirim bozuldu

Şu an memnunum ama pil çok iyi değil, zar zor 1 günü çıkarıyor.

Haricinde bir sorun olmadı ama kamerası Samsung kamerası ve renkler Samsung renkleri, Apple'dan geçince aradaki fark belli oluyor. Hani renkler iPhone 8 de bile daha doğrudur, sosyal medyada çok fazla fotoğraf paylaşmayacak birisi S23'ü iPhone 13 yerine(benim gibi değişim kampanyası vs. Birleştirip 24K'nın altında alabiliyorsa) tercih edebilir.

Fotoğrafa önem veren biri iPhone 13 tercih etmeli, burada gece fotosu atıyorlar aldanmayın iPhone 13 daha iyi fotoğraf çekiyor, alıştım Android'e, iOS daha güzel tabii ama bu da kötü değil.

Yani fiyat ve telefonu ne yapmak için alacağınız önemli, bir de 128 GB ın yeterli olup olmadığı çünkü 256 GB'a çıkınca iPhone 13'ün fiyatı saçma düzeylere çıkıyor, ben S23 23K ya geldiği ve aynı şartlarda 256 GB iPhone 13'ü 36-37 k ya alabildiğim, ve 128 yeterli olmadığı için s23 tercih ettim, benim durumumda olan biri için S23 daha mantıklı bir tercih(öğrenci indirimi ve değişim kampanyasından faydalanan)

Ama öğrenci indiriminiz yoksa ve 128gb sizin için yeterliyse iphone 13 varken(34k) s23 e 28-30 vermek saçma.Asla vermezdim.

Arkadaşlar hepınızın yanıtları ıcın teşekkürler bu zamana kadar hep Android kullandım amıral gemısı cıhaz bıle kullandım daha once ama bır zaman sonra o donma uygulamalar arası gecısler gelıyordu farklı bır deneyım yapmak ıstedıgımden 13 aldım ve iPhone fıyatları asla dusmuyor her zaman zam yıyor.
iphone 13 için bazı yorumlarda selfie çektikten sonra galeriye düşen fotoda oynamalar ve bozulmalar olduğu yazıyordu. Siz de böyle bir şey yaşadınız mı? Kamerası normal çekimde ve instagramda nasıl

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı