S23 vs iPhone 13

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

S23 ile S23 Ultra kamera konusunda birbirlerine aşırı yakın cihazlar.

Giriş seviyesi cihazlar beni ilgilendirmez arkadaş! iPhone cihazların rakibi s serisidir bitti! IPhone'lerle m serisini kıyaslayacak kadar bilgisiz değilim ben.

Sizdeki iPhone fanboyluğu nereden geliyor? Ben sadece eski telefonlardan örnek veriyorum, anlayabilene.

Hiçbir telefon markasına fanboy değilim, zamanında hem Android hem de iPhone telefon kullandım ki ikisinin arasındaki farkları yeterince biliyorum. Ki bende eski telefonlardan örnek verdim anlayabilene falan ne :D? Neyse hocam attığınız video ile ne kadar 'bilgili' olduğunuzu kanıtladınız ben daha fazla bir şey söylemek istemiyorum :D Samsung almaya devam edin birkaç yıl sonra zaten tekrardan Samsung alırsınız :D

S23, iPhone 13'ten daha uzun kullanım ömrü sunar diyen telefonlardan zerre anlamıyordur, bu kadar.
Hata oldu herhalde.

Hiçbir telefon markasına fanboy değilim, zamanında hem Android hem de iPhone telefon kullandım ki ikisinin arasındaki farkları yeterince biliyorum. Ki bende eski telefonlardan örnek verdim anlayabilene falan ne :D? Neyse hocam attığınız video ile ne kadar 'bilgili' olduğunuzu kanıtladınız ben daha fazla bir şey söylemek istemiyorum :D Samsung almaya devam edin birkaç yıl sonra zaten tekrardan Samsung alırsınız :D
A12'den iPhone 14'e geçince ben.

Bakalım güncelleme desteği alana kadar dayanacak mı?
5S varmış sende onu kullansana madem :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Şu ekran kalitesi cart curt diyen eleman nerede?
Samsung'un az güncel cihazları ile yorum yapalım 2020-2020 tekrardan bakın.

Güzel dostum, ben de sana diyorum ki; eski, şişen, entegrasyonu oturmamış sürümleri baz almak doğru değil. Şu an One UI 4.1, 5, 5.1 ve 6 gibi sürümler şu an nasıl çalışıyorsa ve depolama birimi eMMC 5.1 falan değilse 4-5 yıl sonra da öyle çalışır.

Adamı güldürmeyin arkadaş, iPhone 6 dediğin cihaz kumandalı araba gibi 1800 mAH gibi komik bir sayıya sahip batarya kullanıyor.
Geçen seneye kadarmiş, ilk çıktığında bile muhtemelen 1 günü g*t atarak çıkaran bir bataryası vardı.
Samsung'un amiral gemileri uzun ömürlü oluyor. Bir gram teknik özellikten anlamayıp boşa aldığınız Samsung giriş seviyesi telefonlarla S23'ü bir tutmayın. S23 daha uzun ömürlü şuan.

iPhone 8'le iki dakika browsing yapın, eliniz pişer. iPhone 8 kullanılmayacak bir telefon şuan. Ne batarya, ne ekran. Zamanında güzeldi her şey. Birçok Android telefondan da iyi falan değil, sentetik testlerde giriş seviyesi telefonlar bile geçiyor. Arada 1.5 sene fark var.
S7 dediğin telefon şu an ufs 2.2 sayesinde capcanlı. Kullanan söyluyor iyi olduğunu.
İki telefonu da uzun süre kullanmadığınız belli,ezbere konuşuyorsunuz.Temiz bir S7 ile temiz bir iphone 8'in aynı perfonmas verebilir mi sizce :D Komiksiniz cidden.S7'de aynı anda 2 uygulama açınca telefonu beklersiniz 30 saniye :D Bir de daha iyi diyorlar.Kamera olarak da iyidir şimdi s7

Arkadaşlar çoğu kişinin S23 telefonun da ekran titremesi sorunu varmış sizde duydunuz mu?

Hata oldu herhalde.

A12'den iPhone 14'e geçince ben.

5S varmış sende onu kullansana madem :D

Sizde S7 kullanın o zaman hocam madem çok iyi.

Eski IPhone'lari övüyorsun. N'apsın, S7 düzeyinde rakibi S3 mini ile mi kıyaslasin?
Asil senin marka köleliğin nereden geliyor acaba? Güncel testlere bakalım, performans kayıpları arasındaki fark ne?

Şimdi sen bana kastigini kanıtla, hadi bekliyorum.

Bu videolara cidden inanıyorsanız size özel bir köprüm var. 2 tarafı da kullanan birisi hangisinin daha iyi olduğunu bilir. Boşa kürek çekiyoruz resmen. Kimseye köle olduğum da yok sizin aksinize.

Şu ekran kalitesi cart curt diyen eleman nerede?
Samsung'un az güncel cihazları ile yorum yapalım 2020-2020 tekrardan bakın.

Kendi attığın kanıtla yenildin 🙂 Videoda gördüğün gibi S7 tertemiz kullanılabiliyor, çöp değil.

İki telefonu da uzun süre kullanmadığınız belli,ezbere konuşuyorsunuz.Temiz bir S7 ile temiz bir iphone 8'in aynı perfonmas verebilir mi sizce :D Komiksiniz cidden.S7'de aynı anda 2 uygulama açınca telefonu beklersiniz 30 saniye :D Bir de daha iyi diyorlar.Kamera olarak da iyidir şimdi s7
Aralarında 1.5 sene var abi telefonların :D i8'in performansı kötü demedim, cayır cayır yanar dedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şöyle konular çok fazla.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı