S23 vs iPhone 13

Hocam uğraşılmaz bu tarz kişilerle sanki 120 hz olunca telefonda çok fark ediyor sanki valorant oynuyorlar telefondan :D
Farkediyor hocam. 60 HZ kullanırken sürekli 120 HZin telefonda çok gereksiz olduğunu savunan biriydim. Twitter'da twit okurken bile farkediliyor 120 HZ. 60 Hz iPhone 11imi arada kullanınca kasıyor hissi veriyor kasmasa bile.

Farkediyor hocam. 60 HZ kullanırken sürekli 120 HZin telefonda çok gereksiz olduğunu savunan biriydim. Twitter'da twit okurken bile farkediliyor 120 HZ. 60 Hz iPhone 11imi arada kullanınca kasıyor hissi veriyor kasmasa bile.
1 seneye samsung kasmaya başlar rahat ol

Bu konuda haklısın 15 PMX kullanan birisiyim abimin 11'ine bakıyorum cidden öyle. Telefona alıştın mı öyle kalıyorsun.

Samsung ve LG ürettiği içindir. :D
LTPO, multi touch ve retina gibi çoğu teknolojiyi apple üretiyorsa ve samsung üretiyorsa sorun ne arkadaşım? iPhonelarda 60 HZin yeterli gibi geliyor olmasının sebebi animasyonlar. Androidin çıt pıt dandik animasyonları 60 Hz'de hayvani kasıyor gibi görünürken iPhonelarda bu kadar değil. Samsung sadece üretiyor. Tasarlayan apple yine.

Ltpo, multi touch ve retina gibi çoğu teknolojiyi Apple üretiyorsa ve Samsung üretiyorsa sorun ne arkadaşım? IPhone'larda 60 hzin yeterli gibi geliyor olmasının sebebi animasyonlar. Android'in çıt pıt dandik animasyonları 60 Hz'de hayvani kasıyor gibi görünürken IPhone'larda bu kadar değil. Samsung sadece üretiyor. Tasarlayan Apple yine.

Apple'ın tasarladığı tek donanım işlemci. Uzun süre 14 Pro ve S23 Ultra kullandım ikisi arasında gündelik kullanıcı hiçbir fark anlayamaz. İş oyuna veya rendera gelince Apple çok daha önde.

Samsung'un orta segment cihazları 699 dolar mı? Gülünçsünüz yıl olmuş 2024 hala 60Hz cihazı savunuyorsunuz Apple bile 120Hz promotion u öve öve bitiremiyor.

Android yazılımla başarılar size 1 seneye telefon kasmaya başlar 2 seneye (tabii kırılmadan dayanabilirse) donmaya başlar. Ya da boş verin bunları internetten güvenli diye indirdiğiniz dosyadan trojan bulaşıp telefonun içine eder.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı