S23 vs iPhone 13

Demek ki Samsung o kaliteyi kendi telefonlarında kullanmıyor IPhone'da kullanıyor çünkü Samsung'ların ortalama telefonları ortada.

Haklısın iPhone 16 Pro Max A serisinin son modelinden daha iyi, o zaman iPhone daha iyi(!)😎 dostum bunu neden düşünemedimki.
A15 2 senede kasıyor ama 13 Pro Max hâla sağlam. O zaman Samsung 2 seneye kasar😮 ben bir daha almam hocam sağ ol aydınlattın beni.(!)

120 Hz kullandım ama özellikle arayacağım bir özellik değil batarya konusuna gelecek olursak iPhone iyi bataryalar üretmeye başladı ayrıca çok hızlı şarj oluyorlar.

Fanboyluk yapma Apple vs Samsung değil S23 vs iPhone 13 diyoruz burada. Sonuç olarak S23 önde bataryada.

Android o kadar leş bir işletim sistemi ki, kolayca içine virüs sokabilirsin. Yanlışıkla bir dosya indir ve aç bak bakayım ne oluyor. İşletim sistemi patladı, bunu iOS da yapamıyorsun işte indirsen bile güvenilir değil diyerekten sana bunu indirtmiyor. Profil ekleyemiyorsun.
Aynen öyle.

Gündelik farkı zaten anlayamazda baştaki mesajınızı gözden geçirin lütfen. Apple her şeyi kendi tasarlıyor telefonda fakat farklı firmalar üretiyor. Yazılım ile bunları mükemmel şekilde optimize ediyor kabul edelim.

Apple kamerayı Sony'den kasayı anakartı şarj portunu entegreleri Foxconn'dan NAND ile ekranı Samsung LG veya farklı firmalardan tedarik ediyor. Apple'ın xdr dediği teknoloji dinamik AMOLED'in aynısı.

Haklısın iPhone 16 Pro Max A serisinin son modelinden daha iyi, o zaman iPhone daha iyi(!)😎 dostum bunu neden düşünemedimki.
A15 2 senede kasıyor ama 13 Pro Max hâla sağlam. O zaman Samsung 2 seneye kasar😮 ben bir daha almam hocam sağ ol aydınlattın beni.(!)

Fanboyluk yapma Apple vs Samsung değil S23 vs iPhone 13 diyoruz burada. Sonuç olarak S23 önde bataryada.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
dediğiniz çok yanlış. Bataryada ki pil testi için bunu atıyorum.

Android o kadar leş bir işletim sistemi ki, kolayca içine virüs sokabilirsin. Yanlışıkla bir dosya indir ve aç bak bakayım ne oluyor. İşletim sistemi patladı, bunu iOS da yapamıyorsun işte indirsen bile güvenilir değil diyerekten sana bunu indirtmiyor. Profil ekleyemiyorsun.
En son Android bir telefona birüs bulaştırdığımda ilkokula gidiyordum.

Hocam adam gibi kullanırsan ikiside yakın bu arada güvenlik konusunda. Apple çok çok daha güvenli farkındayım google play storedaki denetimsizlikten dolayı fakat internetten apk şu bu indirmeyip adam gibi telefonuna baktığın zaman çoğunlulukla sorun olmuyor. Ha zamanında ders çalışmadığım için 6 haneli şifrem olan S21'imi alıp telefoncuya şifresini kırdırtıp satan babamdan dolayı veri güvenliğinin olmadığının farkındayım bu arada. Hard reset atıp sıfırlamakta değil, direk şifreyi kırmışlardı ve satmadan önce içindeki bütün verileri almıştı babam.S22 53 saniyede hacklenmişti. Emoji işinide basit fontlarla hallediyorsunuz IOS gibi kapalı değil androidler.

Kendimi bildim bileli mesleğim gereği Samsung kullandım. Türlü türlü apk, yabancı dosya aklınıza gelebilecek ne varsa açtım yükledim. 1 tane bile işletim sistemi kaynaklı sorun, yavaşlama veya bir virüs görmedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı