S23 vs iPhone 13

Her neyse ben gereksiz mesaj yazdığımızı düşünüyorum. Arkadaşa en son diyeceğim şey S23'ü donanım konusunda tavsiye ederim. Iphone 13'ü işletim sistemi, emojiler ve animasyon için. Alacak kişiye hayırlı olsun, iyi günler.

Fark ettiysen 16 Pro Max'i katıyor? :D. Lütfen dikkatli okumanı tavsiye ederim.

16 Pro Max(applecıların son mesihi gibi bir şey, laf atınca linç yersin) katmadım. Sadece A serisi ile IPhone'leri kıyaslayan zeki arkadaşa ironi yaptım. Sakin ol, 16 Pro Max'i bende severim.

Hocam yazılım mühendisiyseniz ilk önce size başarılar ancak sizde Android yazılımın açıklarını ve risklerini biliyorsunuz.

Apple'ın açıkları yok mu? Ciddi misiniz siz ya onlarda devlet büyüklerinin ünlülerin Apple cihazları hackleniyor hala Apple güvenli Android güvensiz diyorsunuz. Hiçbiri güvenli değil hepsinin koruma sistemi kapalı kaynak kodlu bu yüzden açıkları fark etmek zorlaşıyor.

Bende aynı şekilde İphone 13 ü tavsiye ediyorum düzgün kullanacaksa s23 alabilir ya da s24 e bakabilir para biriktirip herkese iyi akşamlar.

Hocam yazılım mühendisiyseniz ilk önce size başarılar ancak sizde Android yazılımın açıklarını ve risklerini biliyorsunuz.

Samsung öbür Android'ler gibi hemen yavaşlamaz alt segmentler dışında. Güvenlik konusunda ise ayarlar bölümünde ayarlayabiliyorsunuz Play Store ve Galaxy Store dışında uygulama yüklenip yuklenemeyecegini. Aynı titizlikte kullanilirsa hiçbir telefonona virüs girmez.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Alın size 120 HZ vs 60 HZ. @Alpez idda ettiğiniz gibi son kullanıcının anlayamayacağı bir fark değil bu. Bal gibide technopat forumda gezerken bile farkediliyor. Kendim çektim videoyu. Samsung fanboyu falan diyecek çıkmaz umarım.

iPhone aldığında kızlar teklif ediyormuş. Öyle bir artısı da var. Çok havalı oluyorsun, telefonu cebinde değil elinde taşıyacaksın ki millet görsün.

Ha benim aklım yerimde, kullanmak için adamakıllı telefon bakıyorum diyorsan S23 al.
Şu ana kadar okuduğum en mükemmel yorum. Direk biz türk insanının karakterini tek cümlede anlatıyor. Performans ve kamerada iphone 14 pro ile denk bir cihazı ancak bizler kıyaslayabilirdik.
60hz ekranlı düz iphone 13 ile S23 ü kıyaslayabiliyorsa biri zaten iphone 13 alsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı