S23 vs iPhone 13

Şimdi ne alacağına göre değişir.

Pet şişe alırsın veyahut cam şişe. Bana göre burada cam şişe Iphone 13 kişiden kişiye değişir ben ona karışmadan diyeceğim tek şey iOS işletim sistemi daha iyi ve emojiler konusunda iOS daha iyi. Telefon hala güncelliğini koruyor, 11-12 için daha işletim sonu vermediler o yüzden sizi götürür. İmkanınız var ise bütçenizi arttırıp 13 almak yerine Pro versiyonlarını alın.

Şunu da demek isterim cam şişelerde içilen şeyler testosteroneyi daha arttırır. Bu da hayat bilgisi olsun.ç

Şimdi ne alacağına göre değişir.

Pet şişe alırsın veyahut cam şişe. Bana göre burada cam şişe iPhone 13 kişiden kişiye değişir ben ona karışmadan diyeceğim tek şey iOS işletim sistemi daha iyi ve emojiler konusunda iOS daha iyi. Telefon hala güncelliğini koruyor, 11-12 için daha işletim sonu vermediler o yüzden sizi götürür. İmkanınız var ise bütçenizi arttırıp 13 almak yerine Pro versiyonlarını alın.

Şunu da demek isterim cam şişelerde içilen şeyler testosteroneyi daha arttırır. Bu da hayat bilgisi olsun. Ç

Maalesef 13 Pro'lar 50.000 TL'den başlıyor. O bütçeye çıkabilsem sistem alacağım zazten.

Emojileri daha iyi diye daha pahalıya daha kötü telefon almak ne kadar mantıklı? Tartışılmaz bile.
Sadece emoji mi kastım? İşletim sisteminden de bahsettim. Sizin bu S23-S24'leriniz beni aşırı patlatıyor zaten. Parası olan istediğini alsın bu tartışma da bitsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı