S23 vs iPhone 13

Stabilize istiyorsan İPhone uzun yıllar gitsin, Instaya fotograf atınca kalite düşmesin. Diyorsan İPhone, Ama Günümüzde Samsung daha iyi işler yapıyor yıl olarak da Samsung daha iyi, Bence Samsung alınır. İPhone 11'den sonra sürekli aynı şeyleri yapmaya başladı.

Şu an kesin olarak telefon alamayacağım fakat erkenden karar vermek istedim. S23 28.000 TL, iPhone 13 ise 35.000 TL. Benim arada kalma sebeplerim şunlar(şu an kullandığım telefon X6 Pro):
1.) 120 Hz ekrandan 60 Hz ekrana geçmek mantıklı değil.
2.) IPhone'un bataryası samsunga göre daha küçük.
3.) iPhone alırsam pil sağlığını ayakta tutmam gerekecek.
4.) iPhone alırsam 2. elden çabuk satabileceğim.
5.) hızlı şarj desteği yok. İdare edebilir miyim?
6.) aradaki fiyat farkına değer mi?
Siz nasıl bir tercih yapardınız? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
120 HZden 60 hze geçerseniz 1 günde alışırsınız. Fakat 120 gibi bir nimet varken 60a geçmek mantıksız.
iPhone 13'ün bataryası S23'e göre daha iyi. S serilerinin base modelinin pili iyi gitmiyor pek.
Pil sağlığı derdiniz varsa bütün telefonlarda var. Androidde görmüyor olmanız onların bataryasının daima %100 olduğu anlamına gelmiyor.
Evet ikinci elden daha çabuk satabilirsiniz.
Hızlı şarj konusunda ikiside yakın sonuçlar veriyor fakat s23 15 dakika daha hızlı doluyor.
Aradaki fiyat farkına değmez. S23, iPhone 13ü bırakın base iPhone 14ü bile geçiyor.

iPhone 13 yerine S23 almak saydığım nedenlere rağmen daha mantıklı olacaktır. Sadece pilde ve işletim sisteminin kötülüğünü dert edersiniz fakat 120 HZ telefoto ve büyük ana sensör için değer. S23 GPU'dada iPhone 13e fark atıyor.

Öyle bir şey yok instagramda dahil her yerde 13 14 yaşlarındaki çocukların iphone düşmanlığı var havalı olduklarını sanıyorlar iphone sadece işletim sistemi için bile alınır.
İşletim sistemi, emoji dedim arkadaşın bana geri verdiği cevap emoji için mi alınır? Cidden garipler, parası olan istediğini alsın. Bu arkadaş pet şişe içmek yerine koskaca cam şişeden içer kendini de avutur. Samsung alana bir şey demiyorum eyvallah da gelip burada Iphone'i öldürmeye çalışmak nedir? Kapitalist bir telefon markası olduğunun farkındayım fakat bu 15 serisi cidden kaliteli bir seri ve hakkının verdiklerini düşünüyorum. 16 serisi bana göre kötü. Donanımları evet, samsung tarafı daha iyi fakat alana göre değişir. Bunlar gelmiş 60hz telefon mu alınır yapıyorlar. Şaka gibi... İsteyen istediğini savunur alır.

İşletim sistemi, emoji dedim arkadaşın bana geri verdiği cevap emoji için mi alınır? Cidden garipler, parası olan istediğini alsın. Bu arkadaş pet şişe içmek yerine koskaca cam şişeden içer kendini de avutur. Samsung alana bir şey demiyorum eyvallah da gelip burada Iphone'i öldürmeye çalışmak nedir? Kapitalist bir telefon markası olduğunun farkındayım fakat bu 15 serisi cidden kaliteli bir seri ve hakkının verdiklerini düşünüyorum. 16 serisi bana göre kötü. Donanımları evet, samsung tarafı daha iyi fakat alana göre değişir. Bunlar gelmiş 60hz telefon mu alınır yapıyorlar. Şaka gibi... İsteyen istediğini savunur alır.
Hocam uğraşılmaz bu tarz kişilerle sanki 120 hz olunca telefonda çok fark ediyor sanki valorant oynuyorlar telefondan :D

Stabilize istiyorsan iPhone uzun yıllar gitsin, Instagram'ya fotograf atınca kalite düşmesin.

One UI gayet stabil ayrica uzun süre güncelleme alıyor ve bildiğim kadarıyla kalite düşme muhabettide artık düzeldi ama telefonlarını bilerek yavaşlatan Apple bey daha kaliteliymiş.🙂

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı