S23 vs iPhone 13

Olayın sevmekle alakası yok. iPhone seviyorum ve 11 kullanıyorum ama azıcık mantık yürütünce S23 hatta neredeyse aynı fiyatta olan S24 diyebiliyorum.

İsterse S25 olsun Android işletim sistemini sevmiyorum ben mesela. Beni işlemcisi mi ikna edecek telefonun hayır arkadaş için de aynı şey geçerli olabilir.

iOS seviyorsa buraya konu açmamalı zaten o fiyat bandına baska iPhone yok.

iOS seviyordur Android'in de kamerası cezbediyordur mesela arada kalmıştır.

Hocam orası öyle de bu adam telefonda oyun oynamayacaksa ilk bakacağı şey işlemcisi değil işletim sistemi ve arkadaş iOS seviyorsa o telefonun iki katı daha iyi de olsa Android almaz.
Telefonun sadece işlemcisi ve işletim sistemi mi var bakılacak? iOS sevip sevmemeyle alakası yok bunun. Arkadaş öneri istemiş, biz de kendi değerlendirmelerimize göre hangisinin mantıklı olduğuna karar veriyoruz. Söyleminize göre "herkes kendi sevdiği markayı önerecek" diye bir durum da söz konusu değil, böyle bir genelleme yapılmaz; siz de bakabilirsiniz özelliklerine, hangisi daha mantıklı. Aklı olan da iOS sevse de gidip 60Hz ekran da almaz.

İlk defa iOS kullanacağım eskiden kullandım ama az kullanmıştım.

İki telefon da üzmez hangisinin işletim sistemini seviyorsan onu al telefonda PUBG oynamayacaksan işlemcisi daha iyi diyenleri de takma bir önemi yok çünkü.

Eee hani işletim sistemi her şeydi hani isterse S25 olsundu. İlginç. :D

Kendim için aynı şeyi söylüyorum ben kahin miyim arkadaş adına konuşayım ben S25'i de tercih etmem.

Telefonun sadece işlemcisi ve işletim sistemi mi var bakılacak? iOS sevip sevmemeyle alakası yok bunun. Arkadaş öneri istemiş, biz de kendi değerlendirmelerimize göre hangisinin mantıklı olduğuna karar veriyoruz. Söyleminize göre "herkes kendi sevdiği markayı önerecek" diye bir durum da söz konusu değil, böyle bir genelleme yapılmaz; siz de bakabilirsiniz özelliklerine, hangisi daha mantıklı. Aklı olan da iOS sevse de gidip 60Hz ekran da almaz.

%70 işletim sistemine bakar arayüzlere bakar sadece işlemci ve işletim sistemine bakılsın demedim benim dediğim şey iki telefon da üzmeyecek iki telefonda da kasma donma sorunu olmayacak o yüzden işletim sistemine bakarak alır telefonu. iPhone 7 ile karşılaştırsa işletim sistemi mi diyeceğim?

Eee iPhone 13 de 60 FPS sabit PUBG oynatıyor. Hocam telefon ve işlemci kıyasınızın PUBG olduğunu bilseydim hiç cevap vermezdim iyi akşamlar.

İşlemci kıyaslama dediğiniz gündelik kullanımda iki işlemci de yetecek güzel ekstra kullanılacak bir alan yok bundan bahsediyorum ben işlemci kıyasım PUBG de değil oyun üzerinden örnek verdim.

%70 işletim sistemine bakar arayüzlere bakar sadece işlemci ve işletim sistemine bakılsın demedim benim dediğim şey iki telefon da üzmeyecek iki telefonda da kasma donma sorunu olmayacak o yüzden işletim sistemine bakarak alır telefonu. iPhone 7 ile karşılaştırsa işletim sistemi mi diyeceğim?
Üzmeyecek diye daha kötü olanı neden alsın? Ona bakarsak iPhone 16 ile S24 Ultra da piyasada aynı fiyatta. iOS seviyor diye 16 mı almalı mesela?

İşlemci kıyaslama dediğiniz gündelik kullanımda iki işlemci de yetecek güzel ekstra kullanılacak bir alan yok bundan bahsediyorum ben işlemci kıyasım PUBG de değil oyun üzerinden örnek verdim.

Ve sizde çok üzerinize alınmayın genel olarak arkadaşa dediğim şey hangisinin işletim sistemini seviyorsun önemli olan bu.

Üzmeyecek diye daha kötü olanı neden alsın? Ona bakarsak iPhone 16 ile S24 Ultra da piyasada aynı fiyatta. iOS seviyor diye 16 mı almalı mesela?

iOS seviyorsa 16 almalı demedim o alacak kişiye bağlı ama iOS seven birine 16 ile S24 ultrayı sor 10 da 7'si 16 der bence. Zaten bende üzmeyecek 13 al demedim hangisini seviyorsan onu al dedim iOS seven adama 2 3 özellik var diye Android aldırmam ben.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı