S23 vs iPhone 13

Bütçe
30000
S24FE var 256 GB 28999 tl (mediamarkt) alınır mı epeyden karşılaştırdımda neredeyse iphone 13 pro max'e iphone 15 den daha fazla puan almış görünüyor alsam pişman olur muyum beni kaç sene götürür ?
O puan biraz yarım yamalak çalışıyor. Mesela 16 Pro 94 puan iken Pro Max 99 puan. Oysa ki Pro ve Pro Max aynı özelliklere sahip. Sadece ekran boyutu ve bataryası farklı.

24 FE çok kaba bir cihaz. S23'ü daha çok seviyorum. iPhone almak istiyorsan iPhone al. Ama iPhone dediğin 120 Hz olur. Yine de düz modellerdeki 60 Hz, hiç 120 kullanmadıysan çok başka hissettiriyor. Uzun lafın kısası sana kalmış. 24 FE tavsiye ederim. Ama değişiklik olsun diyorsan 13 alabilirsin fakat çok güncel bir telefon değil yine de seni 3-4 sene rahat yeni alınmış gibi götürecek.

Herkese hayırlı ramazanlar, benim şu anda aktif kullandığım cihaz Samsung Galaxy A52 128 GB ve artık telefonumu değiştirme kararı aldım. Kafamda bütçem 35 bine kadar çıkabilir. Telefonum iyi ama bir amiral gemisine geçmek gerçekten hoş olacak. S23'e param yetiyor iPhone 13'e de ama şöyle bir durumdan da bahsedeyim. Şu anda her şeyim Samsung. Kulaklık saat tablet Samsung almak mantıklı ama içinde de içten içe bir iPhone hayranlığı var. iPhone acaba üniversite 3 gibi falan mı almalıyım sizce? Şimdi Samsung alıp değerli görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar S23 hala alınır mı? Kaç sene götürür daha 5 6 sene kullanılır mı?

Kesinlikle S23. iPhone 13 artık çağ dışı bir cihaz. Ayrıca 4 yaşında bir telefon S23 ise 2 yaşında. Kamerada, ekranda, işlemcideki artılarını zaten saymama gerek yok ve yapay zeka desteği de alıyor S23. Gerek S23 gerekse düz 13 ne alırsan al bataryadan çok beklentin olmasın. Gündelik uygulamalarda günü çıkarır ama oyun vs. oynarsan ikisi de günü çıkarmaz. 13'ü sen yine de ele derim. IPhone'un düz modellerinin hiçbirine hayran olunası durum yok. S23, 5-6 sene daha da kullanılır ama 13, 5-6 seneye iğrenç durumda olacak. Hala 6S bile cayır cayır diyenlere de bakma, onların ya telefon zevkleri yok ya da bariz fanatikler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı