S23 vs S24 vs iPhone 13

Bütçe sıkıntı değilse S24 alınır. Bütçe biraz daha sıkıysa S23.

S23 her konuda iPhone 13'ten daha üstün bir cihaz. S24'e çıkarken zorlanmıyorsanız S24 tercih edin. Size S23 de fazlasıyla yeterli gibi duruyor ama S24 daha uzun ömürlü olur.

S24 almak istiyorum 7 yıl güncelleme desteği olsun ek olarak özellikleri falanda var ama Exynos çok kafamı karıştırıyor.

O halde S23 daha mantıklı. iPhone 13 biraz eskidi. S24 ise S23 ile aradaki fiyat farkını karşılamıyor.

iPhone 13 dememin sebebi eski olsa da herkesin dediği şey olan stabil kalması ve yazılımı yoksa S23 çok güzel bir cihaz ama iPhone kullanmadım dedikleri kadar var mı S23'ten iyi mi emin degilim.

MacBook şu an aklımda yok ama AirPods 2. nesil almayı düşünüyorum aklımda var.
Bende MacBook + iPhone 13 + AirPods Pro var ve MacBook olmasaydı ve aktif kullanmasaydım AirPods kesinlikle almazdım. Otomatik geçiş muhabbetinden dolayı kullanıyorum. Gürültü engellemesi, müzik ses kalitesi filan rezalet fiyatına göre.

S24 almak istiyorum 7 yıl güncelleme desteği olsun ek olarak özellikleri falanda var ama Exynos çok kafamı karıştırıyor.

iPhone 13 dememin sebebi eski olsa da herkesin dediği şey olan stabil kalması ve yazılımı yoksa S23 çok güzel bir cihaz ama iPhone kullanmadım dedikleri kadar var mı S23'ten iyi mi emin degilim.

Samsung, S23 FE ile birlikte Exynos işlemcileri iyice düzeltti S24'ün işlemcisi 8 gen 3'e göre daha stabil çalışıyor fakat bazı uygulamalar Exynos için optimizasyonu sağlamadı diye biliyorum.

Bende MacBook + iPhone 13 + AirPods Pro var ve MacBook olmasaydı ve aktif kullanmasaydım AirPods kesinlikle almazdım. Otomatik geçiş muhabbetinden dolayı kullanıyorum. Gürültü engellemesi, müzik ses kalitesi filan rezalet fiyatına göre.
Airpods pro için iyi diyorlardı ben düz 2.nesil olanı tasarımı için alıyorum kulağa oturuşu düşmeyişi ilgimi çeken kısım

Samsung, S23 FE ile birlikte Exynos işlemcileri iyice düzeltti S24'ün işlemcisi 8 gen 3'e göre daha stabil çalışıyor fakat bazı uygulamalar Exynos için optimizasyonu sağlamadı diye biliyorum.

Eğer dediğiniz gibi ise güç ve ısınma olarak Snapdragon'dan iyi ise gen 3 veya gen2'den o zaman alınabilir.

AirPods Pro için iyi diyorlardı ben düz 2.nesil olanı tasarımı için alıyorum kulağa oturuşu düşmeyişi ilgimi çeken kısım.

Eğer dediğiniz gibi ise güç ve ısınma olarak Snapdragon'dan iyi ise gen 3 veya gen2'den o zaman alınabilir.

Güç olarak iyide ısınma konusunda SD gen 3 ile arasında 3-4 derece fark var yani Exynos 2400 daha sıcak çalışıyor.

Ama Exynos çok kafamı karıştırıyor.
2400 gayet stabil ve sorunsuz bir SoC. Bu konuyu dert etmeyin.
Güç olarak iyide ısınma konusunda SD gen 3 ile arasında 3-4 derece fark var yani Exynos 2400 daha sıcak çalışıyor.
Günlük kullanımda aynı sayılırlar, o olay oyunlarda grafikleri fullendiğinde oluyor. E2200 ile kıyaslandığında isınma sorunu yok. S23 kadar serin çalışan bir telefon S24, hatta daha çabuk soğudugu (?) hakkında da bilgiler var.

3-4 derece performansa etkisi olur mu çünkü bende şu an kullandığım S20FE bir zamanlar PUBG oynarken isindigindan direk performansı dip oluyordu peki gen 3'ten kötü gen 2'mi Exynos 2400'mu dersek ısınma ve güç olarak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı