S23 vs S24 vs iPhone 13

Şu şekilde gelse mükemmel olurdu.
Samsung geçen yıl kendi bilançosunda zarar etti. S23 serisi her ne kadar başarılı olsa da gelir-gider dengesini koruyamadılar. 2023'te en çok satan cihazları A14 ve A54'tü. Bir taraftan Exynos'u geliştirmek için ciddi yatırım yaptılar. O yüzden tekrar kâra geçmek için globale Exynos versiyon çıkarıldı. 8 gen 3'lü S24'ün 1-2 yıl içerisinde gelebileceğini düşünüyorum. 7 yıl güncelleme garantisi olduğundan 2 yıl sonra bile hala alınabilir olur.

Attığın testte nasıl oluyorda bu kadar ısınıyor anlamadım. PUBG testi yapmadım Genshin testi yaptım da 44-45 dereceyi geçmedi. Genshin çok daha zorlayan bir oyun. Pilde garip şekilde devasa fark var. Başka kanalların testlerde böyle bir durum yok. Müsait olunca ben de 30 dakika PUBG oynayayım atacağım buraya. 30 dakika PUBG bana işkence gibi gelecek ama deneyeceğim.

Attığın testte nasıl oluyorda bu kadar ısınıyor anlamadım. PUBG testi yapmadım genshin testi yaptım da 44-45 dereceyi geçmedi. Genshin çok daha zorlayan bir oyun. Pilde garip şekilde devasa fark var. Başka kanalların testlerde böyle bir durum yok. Müsait olunca ben de 30 dakika PUBG oynayayım atacağım buraya. 30 dakika PUBG bana işkence gibi gelecek ama deneyeceğim.

Bende anlamadım ama videoda aşırı ısınıyor gozukuyor bir de gözüme çarpan şey internet oldu birinde 2'yi geçmiyor diğeri 4'e kadar falan arttı.

Bende anlamadım ama videoda aşırı ısınıyor gozukuyor bir de gözüme çarpan şey internet oldu birinde 2'yi geçmiyor diğeri 4'e kadar falan arttı.
Modem konusunu bilemiyorum. Exynos modemleri daha kötü oluyor genelde Snapdragon modemlerine göre.

Videoya tekrar baktım da gariplik var. Kamera da durduruluyor. Hadi ısındı desem 1 dakikada nasıl ısınsın? Ben böyle bir sorun yaşamadım. Ya adamın S24 problemli ya da benim S24 çok iyi.

Şimdi deneyeceğim 10 dakika boyunca 4K 60 FPS video çekeceğim bakalım ne olacak.

PUBG testini hangi ayarda yaptı bilmiyorum ama muhtemelen HDR 60 FPS ayarında yaptı. Ultra HD 40 FPS yapacağım ben. Hangisi daha çok zorlar ki? Birinde 40 FPS ama daha yüksek çözünürlük birinde 60 FPS ama daha düşük çözünürlük. Her neyse adamın yaptığı gibi yapacağım. Parlaklığı da fulleyeceğim. Ekleme yapayım kamera 5. dakikasında ve herhangi bir problem yok.

Son düzenleme:
Modem konusunu bilemiyorum. Exynos modemleri daha kötü oluyor genelde Snapdragon modemlerine göre.

Videoya tekrar baktım da gariplik var. Kamera da durduruluyor. Hadi ısındı desem 1 dakikada nasıl ısınsın? Ben böyle bir sorun yaşamadım. Ya adamın S24 problemli ya da benim S24 çok iyi.

Şimdi deneyeceğim 10 dakika boyunca 4K 60 FPS video çekeceğim bakalım ne olacak.

PUBG testini hangi ayarda yaptı bilmiyorum ama muhtemelen HDR 60 FPS ayarında yaptı. Ultra HD 40 FPS yapacağım ben. Hangisi daha çok zorlar ki? Birinde 40 FPS ama daha yüksek çözünürlük birinde 60 FPS ama daha düşük çözünürlük. Her neyse adamın yaptığı gibi yapacağım. Parlaklığı da fulleyeceğim. Ekleme yapayım kamera 5. dakikasında ve herhangi bir problem yok.

Aynen PUBG de nasıl hangi ayar belli değil ama 90 yapmamış dediğin gibi 60 HDR falan olabilir.

Exynos almak büyük cesaret.
2400 sorunlu degildi ki. Bir cok test cikti ve gayet iyi durumdaydi. Kullanici yorumlari da iyi. Ben de memnunum su anda videodaki kadar absurt isinma, pil tuketimi hata vb. yasamadim.

25 dakika boyunca full parlaklikta ekran kaydedici acik sekilde oynadim. Durumlar boyle. Hemen ardindan 5 dakikalik 4K 60 FPS kayit aldim. Cokme vb. olmadi. Kayittan sonra sicaklik 47 dereyece cikti. Oyun 55 FPS altina dusmedi. HDR 60 FPS ayarinda yaptim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240213_230018_PUBG MOBILE.jpg
    Screenshot_20240213_230018_PUBG MOBILE.jpg
    169,1 KB · Görüntüleme: 53
Son düzenleme:
2400 sorunlu değildi ki. Birçok test cikti ve gayet iyi durumdaydi. Kullanici yorumlari da iyi. Ben de memnunum su anda videodaki kadar absurt isinma, pil tuketimi hata vb. yasamadim.

25 dakika boyunca Full parlaklikta ekran kaydedici acik sekilde oynadim. Durumlar boyle. Hemen ardindan 5 dakikalik 4K 60 FPS kayit aldim. Cokme vb. olmadi. Kayittan sonra sicaklik 47 dereyece cikti. Oyun 55 FPS altina dusmedi. HDR 60 FPS ayarinda yaptim.

Aslında gayet yeterli deneme yapıp yazdığın için teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı