S23 vs S24 vs iPhone 13

iPhone al diyen arkadaşlarınızdan tavsiye almayı keserek başlayın öncelikle. S23-24'ü bırakın S23 FE ile sorsanız iPhone 13'ü S23 FE derim. S21 FE'ye kadar inerim hatta. Çok büyütüyorsunuz gözünüzde şu düz iPhone'ları. S23 mü 24 mü konusunda ise paranıza bağlı. Verebilecek durumda olan kişinin 24 alması gerektiğini düşünüyorum. Zorlayacaksa, vermek içinizden gelmiyorsa S23 canavar gibi duruyor.

Bu arada iPhone kötü olduğu için değil. Pro serisi sorsanız mesela işler değişir.

25 dk Full parlaklık Full grafik %13 bir tık fazla gitmis sanki onun dışında internet Wi-Fi'ya da mobil de çekme durumu nasıl kullandığınız kadarıyla.
Pil kullanimi normal gibi geldi bana. Sebekede herhangi bir problem yasamadim ozellikle Wi-Fi konusunda. Benim bildigim Wi-Fi çipi Exynosdan bagimsiz olarak Qualcomm FastConnect 7800 olmasi lazim. Wi-Fi iyi ancak mobil veride eskiden kullandigim A53'e gore bir fark yasamadim. Keske A53'u kullandigim zaman hiz testi yapsaydim daha anlasilir olurdu.

iPhone al diyen arkadaşlarınızdan tavsiye almayı keserek başlayın öncelikle. S23-24'ü bırakın S23 FE ile sorsanız iPhone 13'ü S23 FE derim. S21 FE'ye kadar inerim hatta. Çok büyütüyorsunuz gözünüzde şu düz IPhone'ları. S23 mü 24 mü konusunda ise paranıza bağlı. Verebilecek durumda olan kişinin 24 alması gerektiğini düşünüyorum. Zorlayacaksa, vermek içinizden gelmiyorsa S23 canavar gibi duruyor.

Bu arada iPhone kötü olduğu için değil. Pro serisi sorsanız mesela işler değişir.

Ya artık kararsızlığı bırakıp S23 alacağım gibi gözüküyor 10bin lira fark var ben Teknosa'dan alacağım çünkü orada 32.500 S23, S24'te 42.500 lira fiyat bandinda.

@Beyaz_G

S24'un sunduğu gücü anlattıklarıniz kadarıyla S23 gen 2 ile arasında çok fark yok gibi bundan dolayı ısınma modem gibi şıklar araya girince S23 daha cazip gibi.

Ya artık kararsızlığı bırakıp S23 alacağım gibi gözüküyor 10bin lira fark var ben Teknosa'dan alacağım çünkü orada 32.500 S23, S24'te 42.500 lira fiyat bandinda.

@Beyaz_G

S24'un sunduğu gücü anlattıklarıniz kadarıyla S23 gen 2 ile arasında çok fark yok gibi bundan dolayı ısınma modem gibi şıklar araya girince S23 daha cazip gibi.

Samsung'un yanına AirPods gider mi bir de 2.nesil

@Beyaz_G

Samsung'un yanına AirPods gider mi bir de 2.nesil
S23 gayet iyi bir telefon ve aradaki fiyat farki degmez bence. Ha cikiliyorsa S24 oneririm güncellemeden dolayi daha uzun gider ancak arada ciddi fark yok. 2400 problemli degil adamda ne var da boyle oldu bilemedim. Garibime gitti adamdaki S24 ancak sorunlari olmayan bir islemci 2400. En azından bendeki. Gen 2 guclu bir SoC ancak 2400 daha iyi bir SoC. Şebeke hakkinda bilgim yok ancak Exynos modemleri bildigim kadariyla Qualcomm'un modemleri kadar iyi degil. S23 alin gecin degmez aradaki farka. Ben A53'u verip S23 fiyatina aldim S24'u. AirPods nasil calisir bilmem ancak onermem. Huawei ya da Samsung alternatiflerine bakin.

Airpods proya rezalet diyen arkadaş, ANC'sine nasıl rezalet demiş anlamadım. Etrafımda kullanıp, ANC işe yaramıyor, kulaklık kötü diyen olmadı, kaldı ki kendim de 3 senedir sorunsuz ve memnun şekilde kullanıyorum.
Konu başlığına gelecek olursak Ios'tan şaşmayacak biri olarak, S24 öneririm. Iphoneların düz modellerinde Apple dalga geçmeyi bırakmadıkça, geçilmesini de önermiyorum.

AirPods Pro'ya rezalet diyen arkadaş, ANC'sine nasıl rezalet demiş anlamadım. Etrafımda kullanıp, ANC işe yaramıyor, kulaklık kötü diyen olmadı, kaldı ki kendim de 3 senedir sorunsuz ve memnun şekilde kullanıyorum.
Konu başlığına gelecek olursak IOS'tan şaşmayacak biri olarak, S24 öneririm. IPhone'ların düz modellerinde Apple dalga geçmeyi bırakmadıkça, geçilmesini de önermiyorum.

İlk defa iOS kullanan biri iOS önermedi şaşırdım çünkü genel olarak kime sorsam iPhone cok stabil alirsan fiyatı satarken düşmez iOS yazılımı daha iyi kamerasi daha güzel falan diyorlar. Bir de 2. nesil AirPods kullanılır mı S23 ile çünkü yarın ilk işim gidip S23'ü almak siyah 256'lik almayı düşünüyorum.

S23 gayet iyi bir telefon ve aradaki fiyat farki degmez bence. Ha cikiliyorsa S24 oneririm güncellemeden dolayi daha uzun gider ancak arada ciddi fark yok. 2400 problemli degil adamda ne var da boyle oldu bilemedim. Garibime gitti adamdaki S24 ancak sorunlari olmayan bir islemci 2400. en azından bendeki. Gen 2 guclu bir SoC ancak 2400 daha iyi bir SoC. Şebeke hakkinda bilgim yok ancak Exynos modemleri bildigim kadariyla Qualcomm'un modemleri kadar iyi degil. S23 alin gecin degmez aradaki farka. Ben A53'u verip S23 fiyatina aldim S24'u. AirPods nasıl calisir bilmem ancak onermem. Huawei'ya da Samsung alternatiflerine bakin.

Gitmez. Buds 2 Pro alın.

Öyle kulaklıkları almayı düşünüyorum ama silikonlu kulakliklar kulak yapıma uymayıp düşüyor ondan AirPods 2. nesil direk kulağıma oturuyor ve düşmüyor diye sırf bu sebepten almak istiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı