S23FE vs S22 vs S21FE vs A55 vs A35

impartial

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba, Samsung'un bu telefonlarına baktım ama anlamıyorum pek, tavsiye varsa sevinirim.

Kafamda net bir bütçe yok ama telefondan beklentim fazla değil, o yüzden 15-20 bin lira civarı olan modellere baktım. Günlük kullanım, oyun oynamıyorum, ekran sürem çok uzun değil. İstediğim şeyler şarjı 1 günü çıkarsın, kamerası gece falan eli yüzü düzgün çekim yapacak kadar olsun, yazın sıcak havalarda çok ısınmasın, 3+ yıl fazla yavaşlama olmadan kullanabileyim. Farklı bir marka da olabilir, teşekkürler.

Prime Day'i beklemiştim ama hatırı sayılır bir indirim göremedim.

Edit: Bir de aptX ve LDAC desteklemesi önemli, ama bu modeller destekliyor sanırım

Son düzenleme:
Merhaba, Samsung'un bu telefonlarına baktım ama anlamıyorum pek, tavsiye varsa sevinirim.

Kafamda net bir bütçe yok ama telefondan beklentim fazla değil, o yüzden 15-20 bin lira civarı olan modellere baktım. Günlük kullanım, oyun oynamıyorum, ekran sürem çok uzun değil. İstediğim şeyler şarjı 1 günü çıkarsın, kamerası gece falan eli yüzü düzgün çekim yapacak kadar olsun, yazın sıcak havalarda çok ısınmasın, 3+ yıl fazla yavaşlama olmadan kullanabileyim. Farklı bir marka da olabilir, teşekkürler.

Prime Day'i beklemiştim ama hatırı sayılır bir indirim göremedim.

Edit: Bir de aptX ve LDAC desteklemesi önemli, ama bu modeller destekliyor sanırım.

S23FE her konuda saydığınız diğer telefonlardan önde ve özellikle kamera iyi olsun dediğiniz için saydıklarınız arasında en iyiside onda zaten.

A serilerinin bu karşılaştırmada zaten yeri yok. Bütçe müsaitse S23 FE. Yok ben fazla açılmak istemiyorum derseniz de S21 FE. Ama aradaki farka değer mi? Değer.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı