S23'ten S25'e geçilir mi?

Benim gördüğüm pazardaki fiyat düşüşlerinden sonra telefonlar ortama eğitim indirimli fiyatı ne ise o fiyatlara satıyor. 2-3 ay sonra S25 256 GB modelini indirim döneminde 45k civarına almak mümkün olacak gibi. Ultra'da ek takas desteği var mı bilmiyorum fakat base modellerinde ek takas desteği yok. S23 dışarıdan satıp (ortalama 20k civarı) eğitim indirimli S25 Ultra alabiliyorsanız ortalama 8K daha az vermeniz anlamına gelir. Eğitim indirimli fiyatları aşağıya yazdım.
S25 128 51499 (bunun fiyatı düşmemiş) - S25 256 GB 43774 TL (Samsung shop özel renkleri 47174 TL)
S25+ 256 GB 53974 TL.
S25 Ultra 256 GB 70974 TL - S25 Ultra 256 GB 77774 TL - S25 Ultra 256 GB 86264 TL.

Bu da mantıklı evet.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçerseniz işlemci yönünde bayağı fark edecektir. RAM yönündende cihazınızın ömrü uzar sonuçta 8 GB'dan 12ye geçiş büyük bir geçiş.
Onun dışı kopyası birbirlerinin. Yine de depolamadan kısmaya değer mi bilmiyorum, 128 GB depolama şu an kullandığınız miktara bağlı yetmeyebilir ve telefon değiştirmenizi sağlayacak kadar sıkıntıya sokabilir ileride.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı fiyatlar eğitim indiriminde de oluyor mu? Eğitim indirimi veya kamu indirimi için bir e-posta adresi ve birkaç onaylama gerektiriyor. Çevrenizde veya yakınlarınızdan biri bu kampanyaya uyuyor ise fiyatlar çok daha uyguna olabilir ve geçilebilir. Bu yıl ve geleceği düşünerek marka farksız 128 model bir telefon kesinlikle almayın.

Öğrenci indirim programında şu an bildiğim kadarıyla ek takas desteği yok. S25 256 GB eğitim indirimli fiyatı 43774 TL. S25 Plus 256 GB eğitimin indirimi ile 53974 TL geliyor. Eğitim indirimi fiyatları çok iyi fakat ek takas desteği kampanyasını kullanamıyorsunuz.

Dün öğleye kadar indirimli fiyatlar listelenmişti fakat öğleden sonra indirimi kaldırdılar sanırım eğitim indirimi programı mağazasından çünkü S25 serisinin fiyatları normal olarak görünüyor bende nedense :(

e-Devlet onayı falan yaptin mi?

Onaydan kastınız TCKN ve belge barkod no ise elbette yaptım onlar olmadan bu programa özel olan mağazaya girmenize zaten izin vermiyor. Diğer forum ve konularda da gördüğüm kadarıyla eğitim indirim programı için indirimi sonlandırmışlar şimdilik fakat kamu indirimi devam ediyormuş. Hatta onun da bir yerde bu ayın 9'una kadar devam edeceği yazılmıştı. Ya onu kullanmak ya da eğitim indirimi programının indirimini tekrardan beklemek lazım gibi duruyor.

S23'ün standart bir kullanıcı için bence tek eksisi 4 yıl güncelleme desteği olması, bunun haricinde ben S25'e geçmek için ciddi bir sebep açıkçası görmüyorum. Evet RAM ve özellikle işlemci tarafında ciddi bir performans farkı var ancak video edit vs yapmıyorsanız bu çok da hissedilir bir fark değil. Bence S23'ten illa bir Samsung'a geçiş yapılacaksa S24 Ultra ya da S25 Ultra gibi bir model olmalı. En azından kamera tarafında daha ciddi farklar var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı