S24 3.5 saat ekran süresi veriyor

S24+ almayı planlarken bu konuya rastladım, iPhone 7'imle bir bakıştık. Bunlar ne kadar saçma sorunlar şaka gibi cidden. Tekrar düşüneceğim almayı.

S24+ almayı planlarken bu konuya rastladım, iPhone 7'imle bir bakıştık. Bunlar ne kadar saçma sorunlar şaka gibi cidden. Tekrar düşüneceğim almayı.
Plus ile ilgili sizi yanıltmak istemem, hiç incelemedim. Videolara bakın ama tavsiyem, wifi'a bağlı yapılan batarya testlerini ciddiye almayın. Mobil bir cihaz alıyorum ama mobil özelliklerini açınca, geç oldu ben kalkayım diyor. Şaşılacak işler.

Bakıyorum iyi cihaz hoş cihaz yazılım alacakmış 7 yıl falan boş özellikleri servis ediliyor hep. Kimse uzun kullanımda neler yaşandığını söylemiyor. Ben yeni aldığım bir telefonda 5 saatlik ekran süresi alacaksam o telefonu çöpe atayım gitsin. Kullanamayacağım telefon 7 yıl güncelleme alacaksa bana ne kardeşim. 40 bin TL'nin karşılığı gerçekten bu mu yani. Sözüm size değil diğerlerine. Size sitem etmiş gibi göründüm kusura bakmayın bana bu değerler çok saçma geliyor. Tam diyorum IPhone'dan bir kurtulayım yine geri dönmek zorunda kalıyorum. Yahu ben 7 yıl önce aldığım iPhone 7 Plus ile 12 saat ekran süresi alıyordum 2-3 saati oyunla. Teknoloji gelişmiyor sanırım.

120Hz açık olunca,
Mobil veri açık olunca ve.
Video izlerken çok şarj harcıyor Exynos çipler.

120 Hz ve ekranı yüzünden S24+ tercih edecektim açıkçası ama etmemeliyim sanırım. IPhone'un düz serilerine 60Hz koyma saçmalığından da bıktım. Ne yapmalıyım bilmiyorum.

120Hz açık olunca,
Mobil veri açık olunca ve.
Video izlerken çok şarj harcıyor Exynos çipler.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aynı kanalın iPhone incelemeleri de var. iPhone, Exynos ile aynı süreleri 60 hz ekranla veriyor.

Bu arada parça parça olacak ama s24 Exynos'un modemi yüzünden fazla pil tükettiği gibi çekim gücü de zayıf. Bildiğiniz az çekiyor mobilde.

120 hz özelliğini s20 fe'de açamıyorum, sabit hz olduğu için 1 saat kullanımı azaltıyor. Ama burada değişken hz olduğundan kullanmalıyım. Baya güzel bir şey 120 hz. İnsan fark ediyor ve arıyor.

Evet tablet olarak iPad Pro kullanıyorum ve 60Hz tekrar kullanmamaya yemin ettim resmen. iPhone 14 almak hiç istemiyorum ama sanırım 14 tercih edeceğim.

Hayır bu çok önemli olduğu için vurgulanıyor ve eğer takıntınız yoksa bu cihazı 7 sene kullanırsınız. Daha doğrusu bu donanımdaki en dandik markayı bile 5 sene kullanırsınız amiral gemisi takıntısı yoksa. Size 40bin TL karşılığı sadece 7yıl güncelleme değil 2600nit, QHD+,dynamic AMOLED 2x513PPI, 120Hz, HDR10+ ve daha fazlası ile en iyi ekrana sahip 5. Amiral gemisi, 10 çekirdekli, 4nm, 3.2GHz, 4200 bandında MHz sahip Exynos 2400 ile alınabilecek en iyi 4. işlemci(TR için), 4900MAH batarya ile fiyatında ve bu güçte alınabilecek en iyi ekran sürelerinde dolanan bir cihaz üstelik düm iPhone düz, Plus modelleri ve çoğu Pro modelinden fazla ekran süresine sahip. 12 GB LPDDR5X RAM ile en az 5 sene çalışacak, arka plan uygulamalrını unutmadan kullanan, 8K 30FPS, 4K 60FPS stabil işlemeli, üst düzey fotoğraf ve video performansı ile işleyen, optimizasyon olarak bayağı iyi One UI barındıran, mevcut en iyi yapay zeka özelliklerine sahip markanın yapay zeka yüzü olan, en yeni ve hızlı Wi-Fi-Bluetooth-USB aktarım teknolojisine sahip
Üstelik bu cihaz UFS 4.0 ve dayanıklılık sertifikaları en üst seviyeden. Cihaz size en üst model bir IPhone'den bile daha yüksek şarj hızı sunuyor. Bunu cihazı övmek için yapmıyorum yine başka bir cihaz alabilirsiniz ama bu yorumunuza ithafen yazdım yanlış anlamayın.

Hayır teknoloji gelişiyor ve bu yüzden ekran süresi azalıyor. Ona bakarsak insanlar 15 20 yıl önce de tuşlu telefon ile 2 gün ekran süresi alıyordu hem de 3 4 saati yılan oyunu ile. S24+ ya da bir başka bu segment amiral gemisi özelliklerine bakın. İşlemcilerin çıkabileceği güçleri, LPDDR5X 12 GB RAM'ler, QHD+, 6.7inç ve 513PPI ekranlar, 4, 5G internet teknolojisi derken bu özellikler hâliyle güç tüketiyor. Eğer S24+da iPhone 7+ ile aynı donanıma sahip olsaydı muhtemelen o da 20 30saat ekran süresi verebilirdi.
Amiral gemilerinden (iOS Android fark etmez) 12 saat ekran süresine çıkabilen varsa bir HM6p var bir de Huawei amiral gemisi var. iPhone 15PM, S24U bile yaklaşamıyor.

120 Hz ve ekranı yüzünden S24+ tercih edecektim açıkçası ama etmemeliyim sanırım. IPhone'un düz serilerine 60Hz koyma saçmalığından da bıktım. Ne yapmalıyım bilmiyorum.

Hangi iPhone düz modeli S24+'dan fazla ekran süresi verebiliyor? iPhone 16 bile daha az ekran süresine sahip. Eğer fazla fazla ekran süresi isterseniz iPhone olarak Pro Max modeller, Android olaraksa S24U, HM6P, S23U gibi modeller anca kurtarabilir(tabii bunlarda zamanında 7+ kadar ekran süresi veremiyor ama çok normal bu ne Apple'nin ne Honor'un ne de Samsung'un suçu)

Bu arka plan uygulamasıyla ilgili bir sorum olacak.

iPhone 5s'de yaşamadığım ama s20 fe'de yaşadığım kötü deneyimler var.

Örneğin YouTube'da tam ekran video izliyorum, ekranı kilitleyip dinlemeye devam ediyorum. Tekrardan ekranı açınca tam ekrandan çıkıyor. Ya da video izlerken mesaj geldi ona baktım, sonra tekrar YouTube'a geçiyorum gene tam ekrandan çıkıyor. Ben videoları hızlı izlerim 5s'de ayarlıyorum, uygulamayı kapatıp tekrar açsam da o hızlı sabit kalıyor. Fakat s20 fe'de bırakın uygulamayı kapatmayı, süreyi geri sarıyorum, hız normale dönüyor. Birinde 1gb ram diğerinde 8 GB ram var. Nasıl oluyor da bu kadar basit şeyleri insana sunamıyor anlamıyorum.

Ayrıca düz s24'ün SD modeli güzel. Memlekette olsa alırım. Exynos'lu model kepazeliktir. Kağıt üzerinde ne yazdığı mühim değil. Yüzde 20'ler civarında daha az pil ömrü, aşırı ısınma ve daha düşük performans(bu esasen benim için mühim değil ben oyun oynamıyorum), kötü bir mobil veri performansı sunuyor.

iPhone 15 ve 16'nın düz modelleri, s24 Exynos kadar ekran süreleri veriyor. Hem de 60hz ekranla. Demek ki onlarda da bir problem var. Hem de bir dünya paralara satılıyorlar. Şaşırtıcı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…