Destie
Hectopat
Görsel zeka kapalı şekilde expert RAW üzerinden çekmeyi denediniz mi? Uapay zeka dokunuşunu minimuma, her telefonda olan seviyeye çekiyor. Aslında bence yapay zeka dokunuşları olunca daha iyi oluyor. iPhone 15 ve 14pm ile kamerasını kıyaslama fırsatım oldu. iPhone 15ten iyi sonuçlar veriyor.
Bu arada WhatsApp blur olayı bir özellik diye biliyorum düşündüğüm şeyden bahsediyorsanız. Ben çok görüntülü arama yapmadığım için kapatıp açmayı hatırlamıyorum ama bilen varsa çözüm bulunur.
Henüz expert RAW'ı çok deneyimleyemedim indirdim sadece. Yakında deneyeceğim onu da. Yapay zeka dokunuşlarını ben %90'ını genelde beğenmedim tonlamaları bazen güzel yapıyor fakat genel olarak bir fotoğraftaki en önemsediğim şeyi bozuyor, siyah beyaz dengesini. Kamera kıyaslaması kişisel zevk meselesi. Ben bir fotoğrafta çok detay sevmem mesela, Samsung çok detaylı çekiyor. Video çekimi falan iyi bu arada bu illet şey sadece fotoğraf çekiminde. Ön kamerası da güzel. En olmadı farklı bir kamera uygulaması falan denerim artık.
Baktım expert RAW'a sonuç aynı.
Video çekiminde dediğim gibi sonuç istediğim gibi. Fotoğrafta neden sıkıntı var anlamadım. Fotoğrafta galiba otomatik kendi kendine biyerlere odak yapıyor bu yüzden buna göre de ışıklandırma değişiyor galiba. Belki bu yüzdendir.
Son düzenleme: