S24 3.5 saat ekran süresi veriyor

Aman diyeyim uzak durun, almayın şu mereti. Ben hayatımda bu kadar para verdiğim şeye üzüldüğümü hatırlamıyorum. Bu cihazın toplatılması, fatura ücretine müteakip iade edilmesi gerekiyor. Sorunları bitmediği gibi servislerinde de sorunları kabul etmeyip size cahil muammelesi yaparlar, paranızla rezil olursunuz. Her gün ayrı bir sorun yaşadığım başka cihaz hatırlamıyorum.

Aman diyeyim uzak durun, almayın şu mereti. Ben hayatımda bu kadar para verdiğim şeye üzüldüğümü hatırlamıyorum. Bu cihazın toplatılması, fatura ücretine müteakip iade edilmesi gerekiyor. Sorunları bitmediği gibi servislerinde de sorunları kabul etmeyip size cahil muammelesi yaparlar, paranızla rezil olursunuz. Her gün ayrı bir sorun yaşadığım başka cihaz hatırlamıyorum.
Ne sorun yaşadınız tam olarak?

Bana anormal geldi 3.5 saat ekran suresi vermesi. Daha pil optimizasyonu oturmamasina rağmen.
Bende S23 kullanıyorum 6.0 iken pil performansi iyiydi bayağı ama 6.1 pil performansini düşürdü. 7.0 ile umarim geri artar.

Konuyu açtığım ilk sayfalarında yazdım.

Bu sitede samsung fanboyu aşırı fazla. Gereksiz bi abartma ve övme durumu var çözemedim. Ben de bu sitedeki yorumlara bakarak s24 alacaktım ama üniden arkadaşım sağolsun bu hatadan beni döndürdü. Kendinde de s24 vardı yazdığınız sorunları aynı şekilde o da yaşıyordu. Gittim aynı fiyat bandındaki iphone 13 aldım benden görüp çok sevdi ve o da s24 ü satıp ip13 e geçti. Sitede iphone 13 mü s24 mü diye konu açsam tonla linç yerim ikisi karşılaştırılır mı diye ama konu kullanım deneyimine ve memnuniyete gelince isterse 10 yıl güncelleme alsın fark etmiyor. Yılların cihazı, uçan kaçan s24’ten daha fazla memnun ediyor.

Bu sitede Samsung fanboyu aşırı fazla. Gereksiz bir abartma ve övme durumu var çözemedim. Ben de bu sitedeki yorumlara bakarak S24 alacaktım ama üniversiteden arkadaşım sağ olsun bu hatadan beni döndürdü. Kendinde de S24 vardı yazdığınız sorunları aynı şekilde o da yaşıyordu. Gittim aynı fiyat bandındaki iPhone 13 aldım benden görüp çok sevdi ve o da S24'ü satıp IP13'e geçti. Sitede iPhone 13 mü S24 mü diye konu açsam tonla linç yerim ikisi karşılaştırılır mı diye ama konu kullanım deneyimine ve memnuniyete gelince isterse 10 yıl güncelleme alsın fark etmiyor. Yılların cihazı, uçan kaçan S24'ten daha fazla memnun ediyor.

iPhone 13 batarya olarak mı daha iyi?
İşlemci?
Ekran?
Destek?
Kamera?
Isınma?
Stabillik?
Hangisi öndede iPhone 13 daha iyi. Objektif bakalım. S24 bariz daha iyi. 60hz ve daha kötü ekran ile daha eski işlemci-teknoloji kullanmasına rağmen pil olarak s24 ile denkleşemiyor. Linç yemezsin. İnsanlar daha iyi olanı savunur. İP13 artı olarak sadece yazılımda önde o da 2 seneye öldürecek Apple. Şu an iPhone 11i planlı eskitmeyle son darbe olarak bıçakladı resmen. Sırada iPhone 12'den sonra 13 var.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı