S24 ailesi ve Exynos 2400 S23 gibi devam eder mi?

Logan Howlett

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar haberlere göre S24 ailesinin yonga seti Exynos 2400 olacağı kesinleşmiş gibi, sizce ne olur S23 gibi devam eder mi? Yoksa Exynos yine batarya şarj faciası yaratır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung bir daha Exynos kullanmayacakti ne olduysa yine kullanma kararı aldılar.
Exynos 2200'de de batarya tüketimi sorunu bulunuyor. 2300 ise adı var kendisi yok. Kısaca gidişat kötüydü. 2400 nasıl olacak konuşmak için korkarım erken. Yine de olumsuz bir şey demek ve ön yargıyla yaklaşmak hatalı olur.

Exynos öcü değil. Snapdragon tarafında da kötü işlemciler olmuştu. 2400'de geliştireceklerdir kendilerini.

Samsung bir daha Exynos kullanmayacakti ne olduysa yine kullanma kararı aldılar.
Exynos 2200'de de batarya tüketimi sorunu bulunuyor. 2300 ise adı var kendisi yok. Kısaca gidişat kötüydü. 2400 nasıl olacak konuşmak için korkarım erken. Yine de olumsuz bir şey demek ve ön yargıyla yaklaşmak hatalı olur.

Kesinlikle katılıyorum 2100 kullanan biri olarak kötü değil tek sorunu şarj konusu sıkıntılı, 2400'ü son kez denemeliler S23 gibi olursa SD tamamen rafa kalkmalı sonuçta kendi işlemcisi, şayet 2400DEDE aynısı yaşanırsa Exynos'a artık kilit vurmalılar.

Ama başaramama lüksleri kalmadı artık.

S22 olayından sonra aynı şey yaşanırsa Samsung'un imajı ciddi çok kötü zedelenir.

Exynos 2100 de SD 888'e göre belli başlı konularda zayıf kalıyor, o da mükemmel değil ki. En büyük sorunu ise stabillik. Ben de S21 kullanıyorum bu arada.
S22'de kullanılan 8 Gen 1 ve Exynos 2200 işlemcilerinin ikisi de sorunlu. Ve 8 Gen 1 de Samsung üretimi. Normalde Qualcomm TSMC'de üretiyordu. Ama çip sorunu nedeniyle Samsung tarafından üretildi. Fark edersiniz ki yine sorunlu.
Samsung eğer S24 serisini de beceremezse Exynos inadından vazgeçmeli. Exynos 2300 kullanmama sebepleri binevi kullanıcılara özürdü. Çünkü S22 serisinde çuvallayan Samsung yeni seride de çuvallamak istemedi.
Her şey Exynos 2400'e bağlı.

Exynos 2100 de SD 888'e göre belli başlı konularda zayıf kalıyor, o da mükemmel değil ki. En büyük sorunu ise stabillik. Ben de S21 kullanıyorum bu arada.
S22'de kullanılan 8 gen 1 ve Exynos 2200 işlemcilerinin ikisi de sorunlu. Ve 8 gen 1 de Samsung üretimi. Normalde Qualcomm TSMC'de üretiyordu. Ama çip sorunu nedeniyle Samsung tarafından üretildi. Fark edersiniz ki yine sorunlu.
Samsung eğer S24 serisini de beceremezse Exynos inadından vazgeçmeli. Exynos 2300 kullanmama sebepleri bir nevi kullanıcılara özürdü. Çünkü S22 serisinde çuvallayan Samsung yeni seride de çuvallamak istemedi.
Her şey Exynos 2400'e bağlı.

Kesinlikle öyle 👍 bilmiyorum ama ben 2400'ü kusursuz yapacaklarını sanıyorum SD ile de yolları ayracak Samsung tahminimce 👍

Daha bağımsız bir şekilde ilerleyebilir. Tabii bu da Samsung'un işine gelir. Yine de orta segment cihazlarda SD kullanmaya devam eder zannediyorum. Exynos'taki stabilizasyon sorununu cozerseler büyük ilerleme sağlar.

Daha bağımsız bir şekilde ilerleyebilir. Tabii bu da Samsung'un işine gelir. Yine de orta segment cihazlarda SD kullanmaya devam eder zannediyorum. Exynos'taki stabilizasyon sorununu cozerseler büyük ilerleme sağlar.

Bunu başarırsa zaten, insanların Exynos algısı kırılırsa kendi işlemcisi olduğu için daha çok Apple gibi bir imajı olur, çünkü çoğu Androidler genel olarak SD kullanıyor, düşün ki Samsung Exynos kendi işlemcisini kullanacak tıpkı bionic gibi 👍

Technopat Haberler

Geri
Yukarı