S24 Exynos 2400 testleri

Uzun araştırmayla ve biraz da kendimi zorlayarak ani bir kararla S23 256 GB aldım hayırlısı bakalım. Umarım bataryası üzmez
Hayırlı olsun hocam.

Ben 1 yil Google olmadan kullandim. Iyi fiyata iyi cihaz gelseydi orta seviye alacak olsam alirdim. Halledebiliyorum Google olmadan.
Huawei'yi kullananlar zaten işini bilen kullanıcılardır. Genelde sessiz sakin ve cihazın hakkını vererek kullanım yaparlar. Google olmaması bile onlara sorun teşkil etmez. :)

Son düzenleme:
Detaylı bir test yapmış daha önce S24 ile ilgili testler yapan kanal. Aslında Wi-Fi ile iyi performans göstermiş ancak mobil veride biraz toslamış. Bu iyi bir şey bence. Samsung fabrika yüzünden verimli işlemciler yapamıyordu şu an modem yüzünden verimli bir işlemci yok diyebiliriz sanki. Modemi Exynos 2500 ile umarım hallederler. Bu telefonun SD ile gelseydi 45000 TL civarında olacağını düşünürsek şu an fiyatları iyi seviyede bana kalırsa. Snapdragon ile gelseydi de fiyatını hak ederdi ancak Samsung istediği satışa ulaşır mıydı sanmıyorum. Bu arada Exynos oyunlarda Snapdragon'a göre daha fazla RAM harcıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı